Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/carecosmetics/public_html/wp-content/themes/cc/loop-nieuws.php on line 6

Nieuwsberichten

06 oktober 2016

WINTER WONDER EXPERIENCE WAS SUCCES

Tijdens de Winter Wonder Experience kon er inspiratie opgedaan worden voor de aankomende feestdagen en werden de nieuwste lanceringen van Matis, Darphin, Payot en T.LeClerc gepresenteerd.

De Winter Wonder Experience was een inspiratie event waar de feestdagen en de wintersfeer volop geproefd werden! Naast de belevingen kon men ook kennisnemen van de nieuwe lanceringen van de prachtige merken Darphin, Matis, Payot en T.Leclerc. Ook kreeg men de gelegenheid  om de mogelijkheden op het gebied van Microdermabrasie, SkinNeedling & Permanente Make-up te bespreken.

De aankleding van de locatie bracht je direct in de wintersferen. Prachtige etalage inrichtingen, kastindelingen en verpakkingsideeën waren tentoongesteld. Foto’s werden genomen zodat de ideeën die men opdeed thuis uit kon voeren.

Lees hieronder wat de inspiratiesessies van de verschillende merken inhielden.

Matis
Dit jaar viert Matis haar 80e jarige verjaardag. Om dit te vieren heeft Matis twee nieuwe stappen ontwikkeld die in de behandeling worden toegevoegd. Cecile, de internationale trainster van Matis, leerde de deelnemers tijdens de praktijksessie de nieuwe”Letting go touch” en ” Awaken your senses” fase voor tijdens de behandeling. De lancering van de zintuiglijke salonervaring “Whipped Cream Mask” werd onder de aandacht gebracht.

Darphin

Chantal Reeves, de internationale trainster van Darphin, lanceerde tijdens de demonstratie de innovatie “Lumière Essentielle”. Een prachtige lijn die uniek is vanwege haar bijzondere formule. Tevens gaf zij unieke tips over hoe de consument nog beter een echte Darphin experience kan krijgen met “eventing” in de salon.

Payot
Een unieke formule in een uniek jasje. “Uni Skin” is de nieuwste lancering van Payot. Hierbij draait het om “a picture perfect skin”. Payot trainster Daniëlle van Hal nam de deelnemers mee op reis in de wereld van de salon en introduceerde de nieuwste anti- age behandeling.

T.LeClerc
Gedurende de dag kon men genieten van internationale make-up Artist  & Art Director uit Parijs: Eduardo Rodrigues. Hij demonstreerde prachtige make-up looks en de nieuwste foefjes op het gebied van Maquillage. Hij gebruikte hiervoor de producten uit de nieuwste Kerstcollectie. Het prachtige plaatje kon worden vereeuwigd door een foto te laten maken in de Winter Make-over photobooth!

Microdermabrasie, Skin Needling, Laser, IPL of PMU
Susanne Duijker, de expert op het gebied van Microdermabrasie, Skin Needling en PMU, gaf men de gelegenheid om tijdens intieme sessies meer te weten te komen over deze apparatuur en gaf uitleg over welk apparaat het meest geschikt is in de betreffende salon.

DSC06880

DSC06891

DSC06888

DSC06878

DSC06883

 

 

DSC06895

DSC06899

DSC06902

DSC06903

DSC06905

DSC06906

Meer nieuws