Nieuwsberichten

25 april 2019

Winners!

Care Cosmetics is 3x in de prijzen gevallen!

Op zondag 14 april tijdens de uitreiking van de Beauty Awards, mochten we twee keer het podium op om een award in ontvangst te nemen. Depilève Cerazyme Rejuvenation wax ontving de prijs voor the Professional Beauty Product of the Year 2019, categorie lichaamsverzorging en Pascaud mocht de Award in ontvangst nemen voor Pascaud Contour in de categorie apparatuur. Op maandag 15 april vond in Amsterdam de uitreiking van de Dutch Beauty Award 2019 plaats en kreeg Annemarie Börlind een prijs voor 2-Phasen Hyaluron Shake in de categorie groene cosmetica.

Depilève
De Cerazyme Rejuvenation Wax van Depilève hecht zich alleen aan de haartjes en niet aan de huid en is dus minder pijnlijk, zachter voor de huid. Bijzonder: de wax verjongt door een ingrediëntencomplex met een revitaliserende, hydraterende en antioxiderende werking. Hiermee is Depileve uniek; een perfect waxresultaat en weg met die rimpeltjes! #bettersmooththansorry.

Bestel hier het winnende product.

Pascaud Contour
Bent u op zoek naar dé ‘champ of champs’ op het gebied van huidverbetering? Maak dan kennis met ons award winnende apparaat! Pascaud Contour combineert vier technologieën (vacussage, radiofrequentie, softlaser en led) in één behandelkop. De gelijktijdige combinatie van deze vier technieken behandelt effectief plaatselijke vetophopingen, vermindert centimeters in omvang, verstevigt en verstrakt de huid en de contouren van gezicht en lichaam.

Informeer naar het winnende apparaat via info@carecosmetics.nl.

Annemarie Börlind
De 2-Phasen Hyaluron Shake stimuleert de huideigen hyaluronzuurproductie en voorziet de huid van langdurige hydratatie. Shake it, use it en de vermoeide huid heeft direct meer volume, is beter gehydrateerd en voelt zacht en fris.

Bestel hier het winnende product.

Meer nieuws