Nieuwsberichten

30 april 2018

Wie is uw Care team?

Bent u ook benieuwd naar het volledige Care team? We zullen u kennis laten maken met al onze medewerkers. Vandaag is Sophia Bol– administratief medewerker aan het woord.

WIE BEN JE?

Mijn naam is Sophia Bol, 23 jaar en ik woon in Mijnsheerenland.

 

WAT VOOR FUNCTIE HEB JE BINNEN CARE COSMETICS?

Mijn functie is administratief medewerker op de orderadministratie.

 

HOE BEN JE TERECHT GEKOMEN BIJ CARE COSMETICS?

Ik heb de opleiding Schoonheidsspecialiste gevolgd en in die tijd had ik al met Care Cosmetics te maken. Mijn schoolspullen waren van Skeyndor & Pupa en ik heb daarnaast verschillende stages gelopen die werkte met de producten van Care Cosmetics.

 

HOE LANG WERK JE AL BIJ CARE COSMETICS?

Alweer 2,5 jaar!

 

WAT ZIJN JOUW DAGELIJKSE BEZIGHEDEN BINNEN HET BEDRIJF?

Mijn werkzaamheden variëren van het aannemen van de telefoon tot het verwerken van de orders. Op de orderadministratie staan we de klanten te woord die bijvoorbeeld een vraag of probleem hebben, maar ook nemen we bestellingen aan.

Ook verwerk ik de mail waar orders op binnen komen en waar klanten hun vragen per mail stellen. Via ons systeem komen de orders binnen die de klanten via de webshop plaatsen of die de accountmanagers digitaal doorzetten. Deze verwerken wij dan, zodat het doorgezet kan worden naar het magazijn.

 

WAT VIND JE, JOUW LEUKSTE TAKEN?

Bestellingen aannemen! Ik vind het leuk om de klant daarin te helpen en te adviseren.

 

WANNEER BEN JE TROTS OP IETS WAT JE HEBT GEDAAN?

Ik haal er voldoening uit als ik een klant aan de telefoon krijg die in eerste instantie een probleem, vraag of klacht heeft maar die uiteindelijk tevreden en met een oplossing ophangt.

 

WORDT ER VEEL FLEXIBILITEIT VAN JE VERWACHT?

Absoluut! Zodra we in de gelegenheid zijn helpen wij collega’s met eventuele andere werkzaamheden of springen we bij in het magazijn. Dat is alleen maar leuk, want zo kan je ook eens samenwerken met collega’s waar je doorgaans niet zo veel mee te maken hebt.

 

ZIJN ER VEEL MOGELIJKHEDEN BINNEN HET BEDRIJF OM JEZELF TE ONTWIKKELEN?

Als ik voor mezelf spreek ontwikkel ik persoonlijk nog elke dag!

 

WAT MAAKT CARE COSMETICS UNIEK?

Care Cosmetics is zo uniek, omdat wij ALLES in huis hebben om onze klanten te voorzien van het perfecte plaatje. Wij geven product- en omzetverhogende trainingen, hebben altijd accountmanagers paraat staan, een groot aanbod van merken, een salonmeubel concept en beschikken over onwijs veel energie om altijd het optimale resultaat te behalen!

 

BESCHRIJF HET BEDRIJF IN ÉÉN ZIN.

FUN&PROFIT; Care Cosmetics is super gezellig en voorzien van de leukste faciliteiten, zodat wij voor het uiterste kunnen gaan!!!

Meer nieuws