Nieuwsberichten

06 april 2018

Wie is uw Care team?

Bent u ook benieuwd naar het volledige Care team? We zullen u kennis laten maken met al onze medewerkers. Vandaag is Fanny Kuipers – accountmanager en trainster van Pupa aan het woord.

WIE BEN JIJ?

Mijn naam is Fanny Kuipers ik ben 32 jaar en woon in Hedel

 

WAT VOOR FUNCTIE HEB JE BINNEN CARE COSMETICS?

Ik werk als accountmanager in de regio Brabant, Gelderland voor de merken PUPA en Skeyndor. Daarnaast ben ik de trainster van PUPA.

 

HOE BEN JE TERECHT GEKOMEN BIJ CARE COSMETICS?

Via een vacature voor promotrice voor PUPA.  Ik was al verliefd op het merk omdat ik er mee in aanraking kwam toen ik bij de Etos in Den Bosch werkte dus twijfelde ik geen moment om te reageren.

 

HOE LANG WERK JE AL BIJ CARE COSMETICS?

Al bijna 12 jaar en die tijd is echt voorbij gevlogen!

 

WAT ZIJN JOUW DAGELIJKSE BEZIGHEDEN BINNEN HET BEDRIJF?

Ik werk fulltime en ben de meeste tijd bezig met het bezoeken van onze depositaris. Daarnaast geef ik 2 keer per maand PUPA training in Barendrecht en mag ik ook regelmatig aanwezig zijn bij leuke events, fotoshoots etc. die CARE organiseert om PUPA extra onder de aandacht te brengen

 

WAT VIND JE, JOUW LEUKSTE TAKEN?

Het allerleukste vind ik eigenlijk de afwisseling die hoort bij mijn baan.

Elke dag is anders en CARE biedt ook kansen om jezelf te ontplooien en te laten zien wat je huis hebt. Daarnaast zijn de events en shoots het allerleukst!

 

WANNEER BEN JE TROTS OP IETS WAT JE HEBT GEDAAN?

Als blijkt dat mijn ideeën daadwerkelijk worden opgepakt en wanneer dit ook effect heeft. Dat kan op allerlei manieren in een gesprek met een relatie van CARE of tijdens een training of een meeting met collega’s

 

WORDT ER VEEL FLEXIBILITEIT VAN JE VERWACHT?

Jawel maar ik ben gelukkig best wel lenig 😉

 

ZIJN ER VEEL MOGELIJKHEDEN BINNEN HET BEDRIJF OM JEZELF TE ONTWIKKELEN?

Absoluut! Er is in mijn ogen voor iedereen bij CARE de mogelijkheid om te ontwikkelen en dat wordt ook zeker gestimuleerd. Als je collega’s om je heen dat ziet doen werkt dat ook motiverend voor de rest.

 

WAT MAAKT CARE COSMETICS UNIEK?

Care is uniek omdat we ondanks de enorme groei die we al jaren doormaken nog steeds een team zijn dat klaar staat voor elkaar en onze relaties. Duco weet CARE al jaren naar een nog hoger niveau te tillen en dat is in mijn ogen uniek.

 

BESCHRIJF HET BEDRIJF IN 1 ZIN.

Cosmetica van de mooiste kwaliteit en een enorm Aanbod met oog voor onze Relaties en Elkaar

 

Meer nieuws