Nieuwsberichten

23 juli 2018

Wie is uw Care team?

Bent u ook benieuwd naar het volledige Care team? We zullen u kennis laten maken met al onze medewerkers. Vandaag is Kelly Koorn – accountmanager van de merken Darphin, Reviderm, Jean d,Arcel, Ahava, Pupa en T.LeClerc aan het woord.

WIE BEN JE?

Ik ben Kelly Koorn, 34 jaar en woon in Rotterdam.

 

WAT VOOR FUNCTIE HEB JE BINNEN CARE COSMETICS?

Ik ben accountmanager voor de merken Darphin, Reviderm, Jean d,Arcel, Ahava, Pupa en T.LeClerc. Daarnaast pak ik een stukje training op voor Darphin.

 

HOE BEN JE TERECHT GEKOMEN BIJ CARE COSMETICS?

Ik heb 5 jaar in een wellnesscentrum gewerkt als schoonheidsspecialiste. Nadat ik de opleiding schoonheidsspecialiste heb gevolgd besloot ik me in te schrijven voor de opleiding visagie. Ik kwam er toen achter dat ik visagie erg leuk vond en besloot te solliciteren voor promotrice voor het merk Pupa Milano. Daar ben ik toen gestart als PUPA ANGEL. Dit was een erg leuke ervaring, hier heb ik dan ook veel geleerd! Hierna ben ik doorgegroeid als accountmanager en trainster.

 

HOE LANG WERK JE AL BIJ CARE COSMETICS?

11jaar.

 

WAT ZIJN JOUW DAGELIJKSE BEZIGHEDEN BINNEN HET BEDRIJF?

Ik ben verantwoordelijk voor de schoonheidssalons in midden en zuiden van Nederland. Ik bezoek de salons elke 6 weken en help hen waar nodig. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk nieuwe salons te openen.

 

WAT VIND JE, JOUW LEUKSTE TAKEN?

Ik heb een hele leuke baan dus ik vind eigenlijk alles leuk. Ik vind het heerlijk om de weg op te gaan met leuke ideeën en acties om mijn klanten hiermee te verblijden.  Ook hebben we reizen met klanten om onze merken te bezoeken in het buitenland. Dit zijn altijd erg leuke leerzame dagen voor zowel de klant als voor mij.

 

WANNEER BEN JE TROTS OP IETS WAT JE HEBT GEDAAN?

Wanneer een klant blij wordt dat ik ben geweest geeft dat weer veel energie en motiveert dit mij om zo verder te gaan.

 

WORDT ER FLEXIBILITEIT VAN JE VERWACHT?

Zeker, maar dat hoort bij de functie!

 

ZIJN ER VEEL MOGELIJKHEDEN BINNEN HET BEDRIJF OM JEZELF TE ONTWIKKELEN?

Dat zeker! Ik ben daar het levende bewijs van. Als je ziet hoe ik 11 jaar geleden ben binnengekomen en als je ziet hoe ik nu ben, ben ik erg gegroeid. Vandaag de dag leer en ontwikkel ik nog steeds.

 

WAT MAAKT CARE UNIEK?

Care Cosmetics is een mooi, groeiend bedrijf. Dit bedrijf kan je op vele aspecten verder helpen, denk hierbij aan; coaching van verschillende merken, meubelconcept, apparatuur en super leuke mensen!

 

BESCHRIJF HET BEDRIJF IN 1 ZIN.

Een bedrijf met goede service en kwaliteit, prachtige merken, eigenlijk heb je niks anders nodig dan Care Cosmetics….!

 

Meer nieuws