Nieuwsberichten

30 oktober 2018

Wie is uw Care team?

Bent u ook benieuwd naar het volledige Care team? We zullen u kennis laten maken met al onze medewerkers. Vandaag is Jolande Leenheer – van de afdeling Public Relations aan het woord.

WIE BEN JE?

Jolande Leenheer

 

WAT VOOR FUNCTIE HEB JE BINNEN CARE COSMETICS?

Public Relations

 

HOE BEN JE TERECHT GEKOMEN BIJ CARE COSMETICS?

Al heel lang geleden stond er een advertentie in de plaatselijke krant en heb ik gereageerd. Ik kende het bedrijf niet maar de functieomschrijving sprak mij aan en gelukkig werd ik aangenomen!

 

HOE LANG WERK JE AL BIJ CARE COSMETICS?

Ondertussen werk ik al bijna 16 jaar bij Care op verschillende functies. Na allerlei administratieve taken uitgevoerd te hebben kwam mijn huidige functie op mijn pad en daar heb ik het erg naar mijn zin.

 

WAT ZIJN JOUW DAGELIJKSE BEZIGHEDEN BINNEN HET BEDRIJF?

Ik probeer onze merken zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen bij de pers. Dit gebeurt door het versturen van persberichten en producten en het organiseren van events.

 

WAT VIND JE, JOUW LEUKSTE TAKEN?

Het contact met onze persrelaties vind ik heel leuk. Omdat ik dit werk al wat langer doen ken ik iedereen goed en vooral tijdens een event is dat heel gezellig.

 

WANNEER BEN JE TROTS OP IETS WAT JE HEBT GEDAAN?

Als er weer één van onze merken in een populair blad als de Nouveau of de Linda staat dan ben ik wel trots. Of als een persevent goed loop en druk bezocht wordt dan geeft dat echt een goed gevoel.

 

WORDT ER VEEL FLEXIBILITEIT VAN JE VERWACHT?

Ja dat wordt wel van ons verwacht. Als het op een andere afdeling erg druk is dat helpen we elkaar en zo staan we af en toe met het hele team dozen in en uit te pakken in het magazijn. Echt super gezellig en fijn om dat voor elkaar te doen.

 

ZIJN ER VEEL MOGELIJKHEDEN BINNEN HET BEDRIJF OM JEZELF TE ONTWIKKELEN?

Dat is in die 16 jaar zeker gebeurd omdat ik zoveel verschillende werkzaamheden heb gedaan. Dat maakt het zo leuk om lang bij een bedrijf te werken dat zo hard groeit. Je schuift steeds een stukje op en leert daar veel van.

 

WAT MAAKT CARE COSMETICS UNIEK?

De enorme groei en al die mooie merken maken Care uniek. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten en als je dan in het magazijn loopt dan is het zo bijzonder om te zien wat er allemaal staat.

 

BESCHRIJF HET BEDRIJF IN ÉÉN ZIN.

Mooi bedrijf dat ondanks de snelle groei niet uit het oog verliest dat service en klantvriendelijkheid heel belangrijk is.

 

Meer nieuws