Nieuwsberichten

23 juli 2018

Wie is uw Care Team?

Bent u ook benieuwd naar het volledige Care team? We zullen u kennis laten maken met al onze medewerkers. Vandaag is Femke van Gelderen – grafisch vormgever aan het woord.

WIE BEN JE?

Femke van Gelderen, 32 jaar oud en ik woon in Breda.

 

WAT VOOR FUNCTIE HEB JE BINNEN CARE COSMETICS?

Samen met mijn collega Amber houden we ons bezig met de grafische vormgeving bij Care. Dit houdt in dat we de huisstijlen van alle merken beschermen, het drukwerk opmaken en klanten helpen met beeldmateriaal.

Daarnaast ben ik (trotse) medewerker van Care For Life.

 

HOE BEN JE TERECHT GEKOMEN BIJ CARE COSMETICS?

Tijdens mijn opleiding Media en Entertainment Management kwam ik al snel tot de ontdekking dat ik me wilde richten op vormgeving. Na het behalen van mijn papiertje ben ik Visuele Communicatie gaan studeren en liep ik daarnaast stage bij een reclamebureau. Mijn wens was om vormgeving met “iets vrouwelijks” te combineren, zoals mode. De vacature voor vormgever bij Care Cosmetics sprak me enorm aan, en tot mijn grote vreugde werd ik aangenomen!

 

HOE LANG WERK JE AL BIJ CARE COSMETICS?

Vanaf november 2011.

 

WAT ZIJN JOUW DAGELIJKSE BEZIGHEDEN BINNEN HET BEDRIJF?

Ieder merk heeft zijn eigen uitstraling. Als vormgever heb ik me te houden aan allerlei huisstijlregeltjes, zoals het gebruik van de juiste lettertypen, kleurgebruik, plaatsingen van logo’s en nog veel meer. Ik bereid drukwerk voor, maak presentaties voor trainingen en evenementen, ontwerp de kerstkaarten…

Samen met mijn collega’s Anne, Reeza en Anneke zijn we medewerkers van Care For Life. We houden ons bezig met de aanmeldingen van kinderen, brengen de wensen tot uitvoering en organiseren evenementen voor de kinderen of om geld op te halen om nog meer wensen in vervulling te laten gaan.

 

WAT VIND JE, JOUW LEUKSTE TAKEN?

Ik heb niet één leukste taak, maar ik hou van de variatie in mijn werkzaamheden. Van vormgeven, tot brainstormen en sparren met collega’s. Maar ook bij evenementen aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Maar Care For Life is toch wel de kers op de taart.

 

WANNEER BEN JE TROTS OP IETS WAT JE HEBT GEDAAN?

Als ik mensen weet te verrassen met het eindresultaat.

 

WORDT ER FLEXIBILITEIT VAN JE VERWACHT?

Care is een team, dus het kan bijvoorbeeld zomaar dat ik een dagje mee sta te helpen in het magazijn. Of een collega help met het versturen van een mailing. Dat maakt het werk alleen maar leuker!

 

ZIJN ER VEEL MOGELIJKHEDEN BINNEN HET BEDRIJF OM JEZELF TE ONTWIKKELEN?

Als je laat zien dat je ambitieus bent en met goede ideeën komt dan wordt dat toegejuicht. Je moet dus laten zien wat je waard bent, dan krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

 

WAT MAAKT CARE COSMETICS UNIEK?

Care is niet alleen een hecht team, het voelt als een familie.

 

BESCHRIJF HET BEDRIJF IN 1 ZIN.

Het eerste wat in me opkomt is ‘people business’; Care Cosmetics doet zaken met mensen, vóór mensen.

Meer nieuws