Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/carecosmetics/public_html/wp-content/themes/cc/loop-nieuws.php on line 6

Nieuwsberichten

16 juni 2020

Webinar schema week 26 & 27

Het laatste webinar schema van juni!
Ook deze week breid je jouw kennis uit en blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen via onze online trainingen. Schrijf je snel in via de Care Studio Dropbox link.

Maandag 22 juni

10 uur: De mooiste zomervoeten … met ProNails

We geven in dit webinar alle geheimen prijs om de salonbehandelingen met ProNails Foot Care optimaal uit te voeren. En .. je krijgt waardevolle tips om een boost te geven aan je verkoopproducten.

 

Dinsdag 23 juni

10 uur: Darphin: The art of selling (deel II)

Al veel opgestoken van de verkoopkunsten in deel I? Verdiep je in nog meer manieren om jouw adviesgesprek te optimaliseren. Wist je dat lichaamstaal essentieel is? Maak met jouw uitstraling klanten fan van Darphin.

 

Woensdag 24 juni 

14 uur: Jean D’Arcel: Anti aging met ArcelMed Blue

Update over deze krachtige anti aging behandeling en producten. Uiteraard veel aandacht voor de maximale combinatie van werkzame stoffen, die – ook thuis – zorgen dat huidverjonging een statement is!

 

Donderdag 25 juni

10 uur: Payot: The Perfect Age

Hoe om te gaan met de rijpe huid in de zomer? Alle oplossingen voor een rimpelvrije zomer. Met vele tips en natuurlijk volop aandacht voor de succesvolle Sunny-lijn!

15 uur:  PUPA Summer Make Up

Het is altijd een feestje om de mooiste zomerse make up trends in beeld te krijgen. Leer alles over de Summer Essentials van PUPA die perfect zijn voor een zomerse look. En met de tips & trucs van Fanny zie je meteen hoe het adviseren en aanbrengen van make up makkelijker is dan ooit!

 

Maandag 29 juni 

10 uur: Skeyndor & anti aging

In dit Anti-aging webinar zal de aanpak van huidveroudering centraal staan. Wat gebeurt er in de huid en hoe kunnen we haar optimaal beschermen en verzorgen tijdens de zomer.

Inclusief een Nieuwe  SK Summer treatment + Nieuwe SK Eye treatment.

Meer nieuws