Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/carecosmetics/public_html/wp-content/themes/cc/loop-nieuws.php on line 6

Nieuwsberichten

11 juni 2020

Webinar schema week 25

Wij willen graag onze kennis met jullie allemaal blijven delen, daarom hierbij het schema met webinars voor volgende week. Schrijf je nu in! Ook als de dag en/of tijd niet uitkomt raden we aan om je toch in te schrijven. Zo ontvang je automatisch de replay van het webinar en kijk je dit gemakkelijk in je eigen tijd terug.

Maandag 15 juni

10 uur:  Annemarie Börlind Make up: Summer Make-up

Via een handig stappenplan geeft Jolanda Becker in drie fasen – gezicht, ogen, lippen – aan hoe je een sun kissed beauty look met natuurlijke make-up realiseert.

Een hoofdrol is toebedeeld aan –hoe kan het anders– bronzing powder.

 

Dinsdag 16 juni

10.00 uur: Darphin: The art of selling (deel I)

Hoe adviseer je een klant? Het lijkt soms zo makkelijk maar er zijn vele stappen om de klant vanaf binnenkomst in de salon mee te nemen in het verkoopgesprek.

Ashley de Ronde vertelt alles over de kunst van het verkopen.

 

Woensdag 17 juni

10.00 uur: Artdeco: Feel the summer IT-piece

Sophia Bol laat de make-up van Artdeco tot leven komen met deze zomerlook. Leer hoe je in no time een perfecte, frisse, glowy en bronzy look maakt.

En …. surprise … we hebben voor iedereen die deelneemt aan dit webinar een hele gave actie in petto. Stay tuned …

 

15.00 uur: Care Expert: Verkopen is fun!

Als je eenmaal de fijne kneepjes van het verkopen onder de knie hebt, is verkopen veel leuker dan je denkt! Coach Marja Wiersema helpt salons met onder andere omzetgroei. Ze geeft uiteraard niet alle geheimen prijs, maar wel handige tips & trucs. Doe hier je voordeel mee!

Donderdag 18 juni

15.00 uur: Académie: Relaunch Hydraderm

Académie bestaat dit jaar 130 jaar en dat belooft veel moois! Dat is 130 jaar expertise en dat vertaalt zich in een complete rebranding van Hydraderm, een van de topsellers. Jolanda Becker en Rebecca Oskam nemen je mee in de nieuwe look & feel en … er gebeurt iets spannends met het logo.

 

Vrijdag 19 juni

12.00 uur: Care Expert: Pascaud Contour

Een algemene kennismaking met Pascaud Contour. Wil je weten wat voor technologie achter dit succesvolle apparaat schuilt, hoe je optimale resultaten haalt en welke mogelijkheden de Contour biedt? Roxanne Eerens licht al deze punten toe.

Meer nieuws