Nieuwsberichten

26 januari 2021

We need you!

Is beauty jouw passie en zet je jouw talent graag in om onze merkenportfolio verder uit te bouwen? Care Cosmetics is marktleider in de B2B beautybranche en is per direct op zoek naar een (ervaren) brand manager die marketingplannen en merkstrategieën ontwikkelt, implementeert en de merkwaarden bewaakt. Voldoe je aan de hieronder gestelde eisen en ben je op zoek naar een full time uitdaging binnen een dynamisch bedrijf? Dan nodigen we je graag uit voor een (online) ontmoeting en dan leggen we meteen uit waarom wij in de branche bekend staan als de no limits company (dit had je natuurlijk allang gezien op LinkedIn).

Functie-eisen
· Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op commercieel en/of bedrijfseconomisch gebied
· Twee of drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
· Je bent gedreven, gestructureerd, hebt leidinggevende capaciteiten en je bent commercieel en sociaal vaardig
· Communiceren op alle niveaus gaat je makkelijk af
· Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift
· Je bent goed in Excel, rapportagesystemen, klantensystemen, PowerPoint en TEAMS
· En natuurlijk ben je in het bezit van een rijbewijs.

Werkzaamheden
Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het maken van sales- en marketingplannen en de implementatie hiervan. Als een spin in het web beheers je de merkactivatie. Je bent een aanjager die een stem laat horen bij de buitendienst, verkoop, logistiek en marketing. Je hebt analytisch inzicht en je bent van nature een multitasker met een scherp oog voor het opzetten van campagnes.
Ook ben je thuis in de digitale wereld en op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen op dit gebied. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan gaan we graag in gesprek en leggen het decor van de beautywereld uit; van omzetprognoses tot kansen voor groei.

Wie zijn wij?
Care Cosmetics. 25 jaar geleden gestart. De merkenportfolio staat nu op 30 en Care Cosmetics is de grootste cosmeticadistributeur voor beautyprofessionals in de Benelux. Onze klantenlijst telt ruim vierduizend relaties. Onze ambities reiken ver. Zowel in de salon- als retailwereld en online, maar ook internationaal. Dit alles doen we met 70 gedreven beauty lovers en experts. We noemen ons trouwens ook graag beauty- en businesspartner en behalve dat we salesgedreven zijn, is de menselijke factor leidend.
In het afgelopen jaar hebben we diverse campagnes opgetuigd om onze klanten een hart onder de riem te steken en ze te ondersteunen op een breed terrein; van educatie tot motivatie en inspiratie met als statement we care for you! Rest ons nog te zeggen dat we houden van succes en we het niet erg vinden om nét een stapje harder te lopen om targets te realiseren.
Care Cosmetics biedt een salaris dat marktconform is en een laptop en auto behoren tot de secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder hebben we een eigen sportschool en is er wekelijks vers fruit.

HEB JE INTERESSE?
Mail je motivatiebrief en CV naar crista@carecosmetics.nl

 

Brandmanager vacature

Meer nieuws