Nieuwsberichten

02 april 2020

WE ARE FREE

Al bekend met onze community WE ARE FREE? Lees hier meer info en voel je vrij, om met andere ZZP’ers en ondernemers te participeren. Samen zijn we sterk!

Anne Pieterman, brandmanager Care Cosmetics: ”Veel ZZP’ers en kleine ondernemers worden nu hard getroffen door gevolgen van corona. Een ZZP’er heeft een ‘vrij’ beroep, heeft nu weinig om handen en is dus letterlijk vrij. Dus waarom niet wat goeds, nuttigs en liefs doen in de tussentijd?” Samen met collega’s Jeff Konings van reclamebureau Zita Creatives en marketingcollega Rebecca Oskam richtte ze de facebookpagina WE ARE FREE op. Een community om expertise te delen, kennis op te doen en elkaar te kunnen helpen, versterken en verbinden. Gratis en voor niks. Het platform is op 20 maart opgericht en heeft inmiddels ruim duizend volgers.

De community WE ARE FREE richt zich op uiteenlopende beroepsgroepen. Ben je schoonheidsspecialist en wil je laten zien hoe je jouw huid perfect reinigt? Maak een video en een stappenplan. Ben je personal trainer? Maak een workout video en help de quarantaine kilo’s tegen te gaan. Muzikanten kunnen laten zien hoe je een liedje moet spelen of ademhalingsoefeningen doet om te leren zingen. Fotograaf, kok, visagist, hovenier, stylist, coach, timmerlied, schilder, vinoloog… we roepen je op om jouw expertise te laten zien.

Wees creatief! Als we maar van elkaar kunnen leren: geven (z)onder nemen!

Het hele persbericht lezen? Klik hier

Meer nieuws