Nieuwsberichten

16 september 2014

PUPA Velvet Matt

Velvet staat voor elegantie, kwaliteit en koninklijkheid. Een zachte en glanzende stof die heerlijk aanvoelt op de huid. In de tijd van de Renaissance werd Velvet geassocieerd met luxe. Pupa’s nieuwe lijn Velvet Matt bevestigt deze associaties.

De cream eyeshadow en lasting color nagellak stralen vrouwelijkheid uit en zijn voor elke vrouw die zich royaal wil voelen voor een avond.

Velvet Matt

Gematteerde make-up heeft altijd symbool gestaan voor verfijnde perfectie. Ook in het aankomend seizoen is het gematteerde effect een trend die terugkomt met een totaal verfijnde en stijlvolle look als resultaat. Velvet Matt van Pupa geeft een nieuwe betekenis aan gematteerde make-up door de romige, comfortabele en fluweelachtige textuur van de lijn. Met de creamy eyeshadow en de lasting color nagellak is het nu mogelijk om de mooiste en feilloze looks te maken.

VAMP! Cream Eyeshadow Velvet Matt

Creëer met de Cream eyeshadow velvet matt een prachtig oogopslag om jaloers op te worden. Deze oogschaduw heeft een crèmeachtige structuur en is super gepigmenteerd. Het gematteerde effect zorgt voor een sierlijke uitstraling terwijl het tegelijkertijd een edgy look heeft door het metallische effect. De verschillende levendige kleuren en textuur zorgen voor eindeloze mogelijkheden en verschillende blikken. De oogschaduw smeert makkelijk uit op de oogleden door de elasticiteit van het product. De ogen zien er de hele dag verfijnd en chique uit.

Lasting color

Prachtige handen dankzij deze elegante, gematteerde nagellak. Door de nieuwe formule trekt deze nagellak direct de aandacht. Niet alleen blijft de nagellak lang zitten, de nagellak heeft een fijne structuur waardoor deze makkelijk aan te brengen is. De kleuren in het assortiment passen geheel bij het aankomend seizoen en de daarbij behorende trends.

Meer nieuws