Nieuwsberichten

20 september 2014

DARPHIN REVITALIZING OIL

Door hun botanische kennis zijn de DARPHIN laboratoria pioniers op het gebied van etherische oliën. De eerste etherische olie werd gelanceerd in 1995 en sindsdien heeft DARPHIN een compleet aanbod van elixirs en balsems ontwikkeld.

Alle expertise is gebruikt in de nieuwste ontwikkeling: THE REVITALIZING OIL. Deze synergie tussen plantaardige en essentiële oliën verwennen het lichaam van top tot teen. Het voedt de huid van het gelaat, herstelt de soepelheid van het lichaam en maakt het haar sterker en gaat afbreken tegen. Geschikt voor iedereen die op zoek is naar pure verwennerij en een goede, snelle beautyroutine. De Revitalizing Oil is een combinatie van plantaardige oliën en essentiële oliën. Wat is het verschil?

Plantaardige oliën

Natuurlijke oliën die worden gewonnen uit de olierijke delen van planten en groenten zoals zaden, pitten, noten of vruchten van de plant. Ze zitten van nature boordevol vitaminen en essentiële vetzuren. De voordelen:

 • Werken op de hydratatie, droogte en zelfs op overtollig talg.
 • Verbetering van de huidstructuur en de teint.
 • Bescherming en souplesse van de huid.
 • Geven een comfortabel gevoel.
 • Vervagen rimpels.
 • Maken de huid stralend en gezond.

Essentiële oliën

Vluchtige aromatische oliën die gewonnen worden uit bloemen, bladeren, fruit, schors, zaden of wortels. Ze hebben een heerlijke geur en bevatten waardevolle moleculen die gewonnen worden door distillatie. De hooggeconcentreerde bestanddelen hebben medicinale en cosmetische kwaliteiten. De voordelen:

 • Brengen de huid in evenwicht.
 • Laten de huid opleven en herstellen de gezonde glans.
 • De huid wordt gekalmeerd en gezuiverd.
 • Geven meerdere zintuiglijke effecten zoals een ongekend gevoel van welbevinden.
 • Wordt snel opgenomen door de minuscule moleculen (vluchtig).
 • Goed te combineren met plantaardige oliën.

De Revitalizing Oil bevat 9 kostbare plantenoliën: frambooszaadolie, teunisbloemolie, tamanuszaadolie, rozenbottelolie, zonnebloempitolie, abrikozenpitolie, zoete amandelolie, arganolie en jojobaolie. Gezamenlijk helpen deze oliën om de balans van de natuurlijke barrière van de huid te herstellen en te versterken. De toegevoegde essentiële oliën van rozenhout, ylang ylang, lavendel en geranium zorgen voor het ontspannen van de zintuigen. De aromatische ingrediënten (pure jasmijn en vanilleorchidee) zorgen voor een verfijnde geur.

Werking

Gezicht: versterkt de huidbarrière, voeding voor de huid voor een verbeterde uitstraling zowel direct als op de lange termijn en beschermt de huid tegen vochtverlies.
Lichaam: Versterkt de huidbarrière, voeding en versoepeling van de huid, beschermt tegen vochtverlies en verbetert de uitstraling.
Haar: voorkomt breken van het haar en versterkt het haar waardoor het minder futloos is en gezond gaat glanzen.

Gebruik

Verwarm de Revitalizing Oil in de handpalmen, adem het parfum in. Breng de olie ’s morgens en/of ’s avonds aan voor een voedend en verstevigend effect.

Meer nieuws