Nieuwsberichten

09 september 2014

T. LeClerc L’Hiver

Na de Paris L’Été zomercollectie presenteert T. LeClerc hoofdstuk 2. De lucht kleurt in winterse kleuren, de eerste sneeuwvlokken vallen rond de Eiffeltoren en op de oever van de Seine loopt een dame. Haar huid is licht en haar wangen roze, gekleurd door de koude winterwind. Onder de rand van haar hoed kun je haar subtiel opgemaakte ogen zien en haar lippen met een poederige kleur. Ze is prachtig en heeft een natuurlijke elegantie.

The “winter touch” by T. LECLERC

Must have producten in subtiele, verfijnde kleuren en een vleugje inspiratie uit de Franse Art Deco. De kernwoorden van een lijn onvergelijkbare make-up producten.

De producten

PARIS L’HIVER PRESSED POWDER
Door de metalen verpakking is DE legendarische T. LeClerc poeder heerlijk retro en zeer modieus. Deze winter is extra aandacht besteed aan het ontwerp van de poeder waar de iconische Eiffeltoren is ingedrukt. De compacte poeder vermindert een glimmende huid en maakt de huid fluweelzacht in een enkele beweging. De kleur beige clair is geschikt voor iedere huidskleur en geeft een egaal en vlekkeloos resultaat.

CC CRÈME
De ideale combinatie van crème en make-up. CC crème is echt een product van deze tijd en versterkt de gelaatskleur. De comfortabele textuur smelt na contact met de huid en de drie beige tinten passen perfect bij alle huidtypes. In een eenvoudige handeling is de huid egaler, gevoed, gecorrigeerd en beschermd (SPF20). De teint is direct stralend en mooi

FARD À JOUES POUDRÉ
Om de gelaatskleur structuur te geven en van een weergaloze frisheid te voorzien, maakt T. LeClerc de wangen roze met een mozaïek van roze blaadjes. Dit delicate prisma, dat is samengesteld uit drie kleuren roze, is ideaal voor iedere huidskleur.

PINCEAU BLUSH
Dit beauty accessoire is de optimale manier om blush aan te brengen. De afgeschuinde vorm van het geitenharen penceel volgt de vorm van de jukbeenderen tijdens het aanbrengen zodat het resultaat licht en zeer stijlvol is.

BB LÈVRES
Een multi-performance product dat de huid beschermt, voedt, fijne lijntjes vervaagt en opvult en de lippen hydrateert met macadamia boter en andere voedende bestanddelen. Alleen maar het beste voor de perfecte glimlach. Makkelijk aan te brengen en het laat een delicate kleur op de lippen achter met een zeer sensuele , hoogglans finish. Met een onweerstaanbare suikerzoet geur.

DUO YEUX
Deze pen is een T. LeClerc innovatie. Een essentieel duo om de oogopslag te versterken in een enkele beweging. Praktisch en doordacht want het combineert twee stappen in één product:

  1. Één kant is een poederoogschaduw om de ogen intenser en stralender te maken.
  2. De andere kant is een eyeliner om de ogen op delicate manier te omlijnen.

NAIL VARNISHES
Wat is er chiquer en meer van Parijs dan een prachtige, diep rode manicure? T. LeClerc heeft zijn bestsellers geselecteerd. Nagellak in 2 tinten rood voor een elegant, onvoorwaardelijk resultaat.

TOP COAT GALUCHAT
Gedurfd en onverwacht. Deze topcoat transformeert de nagels in kostbare “Art Deco” juweeltjes. Voor een zwart-wit contrasterend spel van kleuren en materialen. Deze top coat laat elke manicure opleven en maakt hem uniek met zijn sprankelende, gestippelde textuur. Een tip van de T. LeClerc visagist: breng gerust enkele lagen aan voor een intens resultaat.

 

 

Meer nieuws