Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/carecosmetics/public_html/wp-content/themes/cc/loop-nieuws.php on line 6

Nieuwsberichten

01 juli 2020

Summer School

Care Cosmetics lanceert 1 juli de Care Studio SUMMER SCHOOL. Dit is een online platform voor klanten van Care Cosmetics die in juli en augustus toegang krijgen tot meer dan 100 video’s; over onze merken en van experts. Een eigentijdse en exclusieve manier om kennis bij te spijkeren op een moment én locatie naar keuze. Ook voor prospects heeft Care Cosmetics iets moois in petto: een link met 15 expertvideo’s die in no time zorgen voor een kennisboost.

Direct nadat het RIVM regels naar buiten bracht inzake het Coronavirus, ondernam Care Cosmetics actie en startte met online educatie. Vanaf 20 maart tot en met eind juni maakten we ruim 100 webinars, video’s en facebook live-uitzendingen. In plaats van echte trainingen met theoretische uitleg en demonstraties, bogen we de kennisoverdracht om naar een digitale community. Alle items zijn nu verzameld per merk, van Payot tot Pascaud, van Dermaprime tot Skeyndor en PUPA etc.  Naast al deze kennisoverdracht per merk, is de zomer ook het uitgelezen moment om expertvideo’s rustig te bekijken. Zoals die van reclame expert Jeff Konings die namens zijn bedrijf Zita Creatives salons meeneemt in de wereld van branding, positionering en profilering. Natuurlijk zijn de webinars van Care Coach Marja Wiersema altijd een goed idee (even weer jouw verkoopargumenten op scherp) en de expert-serie van beauty innovator Mardge Pascaud over alle facetten van de huid, is voor elke beautyprofessional een lesje skincare in optima forma. De afwisseling van educatie, motivatie en inspiratie, maakt het programma fris en boeiend. Geweldig ook we van onze klanten via een enquete een 8,3 kregen als waardering voor onze online trainingen.

Ben jij enthousiast en ga jij deze zomer jouw kennis upgraden? Alle klanten van Care Cosmetics loggen in via deze link https://bit.ly/Studiosummerschool en vullen dan het bekende wachtwoord in. Vergeten? Vraag het wachtwoord dan op bij jouw accountmanager of via info@carecosmetics.nl Geen klant van Care Cosmetics en wel de expertvideo’s zien? Bezoek dan via deze link de Care Summerschool. https://bit.ly/ProspectSummerSchool .

Enjoy!

Meer nieuws