Nieuwsberichten

28 oktober 2014

Skeyndor Power Retinol

De nieuwste ontwikkeling van SKEYNDOR is POWER RETINOL. Dit is het eindresultaat na uitvoerig en diepgaand onderzoek naar de retinoïden; de stoffen die retinoïden bevatten en naar de stoffen met retinoïden-like effecten.

Het doel is om de huidveroudering veroorzaakt door leeftijd of door zon (fotoveroudering) aan te pakken. POWER RETINOL is een nieuw en krachtig complex dat is samengesteld uit drie actieve bestanddelen die in synergie werken. Deskundig gecombineerd vormen zij een uniek complex met verrassende resultaten. Deze drie actieve ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun antihuidverouderende activiteiten en hun unieke capaciteit om elkaars werking te versterken. Zo ontstaat een verrassend anti-aging effect zonder bijwerkingen. Het unieke complex is zo samengesteld dat de bestanddelen elkaar stabiel maken en bijwerkingen verminderen.

Pure Retinol

Een uitstekende huidverjongende stof die de jeugdige architectuur en de jeugdige kwaliteit van de huid herstelt en bewaart.

Bakuchiol (moluculaire stabilisator)

Het Bakuchiol molecuul gedraagt zich net als Retinol (op genetisch stimulerend niveau) en is ook een krachtige Retinol stabilisator. Zo kunnen op Retinol gebaseerde producten hun werking veel langer behouden.

HS Soja extract (minimaliseert bijwerkingen)

Het HS (in water oplosbare) Soja extract is geselecteerd op functionaliteit. Het biedt een antihuidverouderend effect gelijkwaardig aan dat van retinoïden en heeft als voordeel dat het de (gevoeligheids)reactie op retinoïden vermindert en zo ook de bijwerkingen van retinoïden reduceert.

Meer nieuws