Nieuwsberichten

08 april 2020

RoC® naar Care Cosmetics

De ontwikkelingen binnen Care Cosmetics gaan onvermoeibaar door en de proactieve marktbenadering van het team zorgt ervoor dat leveranciers graag meegaan in ons succes. Het effectieve en mooie, van oorsprong apothekersmerk RoC®, kwam recentelijk op ons pad en we zijn trots en verheugd dat wij per 1 juni 2020 distributeur zijn voor Nederland, België en Luxemburg.

We hebben heel veel vertrouwen in dit unieke merk dat in 1957 door de Franse apotheker Dr. Jean-Charles Lissarrague werd opgericht en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Binnen Care Cosmetics staat een ambitieus team klaar om het merk goed in de markt te zetten en het naar een hoger niveau te tillen waarbij de kernwaardes van RoC® gerespecteerd worden. In de loop van het jaar is een make-over van de verpakkingen aangekondigd en wordt een aantal nieuwe producten gelanceerd om de productlijn nog completer te maken.

The power to age beautifully
Elk RoC®-product is wetenschappelijk vervaardigd en getest om de hoogste kwaliteit te garanderen. De leidende wetenschappers onderzoeken de vele ingrediënten zorgvuldig voordat ze tot de ideale formule komen. Zodra de formule is ontwikkeld, wordt deze grondig getest om de veiligheid en effectiviteit te bepalen.

Al meer dan 60 jaar zorgt RoC® ervoor dat vrouwen er op elke leeftijd op hun best uit zien en zich goed voelen. Door retinol te combineren met andere ingrediënten zoals vitamine E en innovatieve verpakkingen te gebruiken, maken zij het merk geschikt voor dagelijks gebruik. RoC® blijft onderzoeken, opnieuw uitvinden en innoveren om nieuwe formules te ontwikkelen. Door voort te bouwen op het verleden en naar de toekomst te kijken, helpt RoC® om op elke leeftijd het beste uit de huid te halen.

De specifieke, onderscheidende eigenschappen van het merk passen perfect bij Care Cosmetics en gezien onze jarenlange ervaring en expertise binnen de professionele beautybranche en de retail hebben wij hoge verwachtingen van onze samenwerking. We kunnen niet wachten om met die mooie merk aan de slag te gaan.

Vanaf 1 juni 2020 is het mogelijk om producten van RoC® bij ons te bestellen. Op dit moment werken wij er hard aan om achter de schermen alles in gereedheid te brengen en het merk goed in de markt te zetten. Mocht u in de tussentijd vragen hebben of heeft u interesse in dit merk dan kunt u ons bereiken op nummer 088-99 66 200 of mailen via info@carecosmetics.nl.

Wij staan graag klaar om al uw vragen te beantwoorden en hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Meer nieuws