Nieuwsberichten

03 oktober 2016

Professionaliseer uw instituut met BEAUTY & CARE

Een uniek meubelconcept voor in uw salon. BEAUTY & CARE is de verkoopbevorderende en onderscheidende tool die zorgt voor een BOOST in uw verkoopcijfers.

 ….

Drukwerk

 ….

Wist u dat …

… schoonheidsinstituten vaak sterk de focus leggen op het geven van schoonheidsbehandelingen, en een relatief lage omzet hebben vanuit de productverkoop?

… Meer dan 90% van de consumenten die een schoonheidsbehandeling genieten, hebben de wens om verzorgingsproducten aan te schaffen. 84% verwacht zelfs productadvies na de behandeling! Het meubelconcept van BEAUTY & CARE zorgt ervoor dat de producten professioneel en toegankelijk zijn opgesteld. Hierdoor neemt de klant eerder een product in de handen en zal eerder overgaan tot aankoop. Dit zal u zeker terug zien in uw verkoopcijfers.

… het uiterlijk van het instituut vaak niet de kwaliteit en kunde van de specialist weerspiegelt?

…Wanneer de klant uw instituut binnenkomt is het van belang dat ze direct de juiste sfeer proeft. Beleving en uitstraling onderscheiden u van uw concurrent! Creëer de perfecte ambiance met BEAUTY & CARE.

 

Samenwerking met CARE COSMETICS

Het BEAUTY & CARE concept is dé verkoopbevorderende en onderscheidende tool waar u uw salon mee kunt professionaliseren. BEAUTY & CARE biedt uitstekende verkoopondersteuning, optimale productpresentatie, verbetert de klanttoegankelijkheid, is verkoopbevorderend en zal een boost verzorgen in uw verkoopcijfers.

De basisgedachte van dit salonconcept is om u op lange termijn te ondersteunen in uw ondernemerschap. Wanneer uw inkoopomzet  aanzienlijk* is gestegen binnen vijf jaar, en u nog samenwerkt met CARE COSMETICS, zal CARE COSMETICS u de kosten van het startpakket kwijtschelden en heeft u geen kosten aan een professionele en complete transformatie van uw instituut!

LEES HET SUCCESVERHAAL VAN ONZE ERVARINGSDESKUNDIGE SU CHÊN WONG.

Meer informatie?

Neem contact met ons op:
078 652 15 80
info@carecosmetics.nl

 ….

* Vraag naar de voorwaarden bij CARE COSMETICS

Meer nieuws