Nieuwsberichten

28 augustus 2014

PAYOT PERFORM LIFT

Hoewel veel vrouwen gedurende de jaren steeds meer in harmonie zijn met hun leeftijd, weerspiegelt de huid hun stemmingen en persoonlijke geschiedenis, en laten onvermijdelijk tekenen achter zoals zichtbare verslapping van de huid en verlies van duidelijke gezichtscontouren.

Intensief onderzoek van de Laboratoria PAYOT heeft geresulteerd in het Acti-Lift complex: een baanbrekende synergie van werkstoffen die het verslappen van weefsel in alle huidlagen tegengaat. PERFORM LIFT is een complete lijn huidverzorgende producten met Acti-Lift complex dat de gezichtscontouren verstevigt en het gezicht hermodelleert.

Onder invloed van dagelijkse, schadelijke invloeden zoals straling van de zon, tabak, stress en vervuiling heeft de huid het zwaar te voorduren en zijn huidveranderingen onvermijdelijk. Ook de tijd drukt een onuitwisbare stempel op het gezicht waardoor de gezichtsproporties als het waren van plaats verwisselen. We noemen dit fenomeen de evolutietheorie van de schoonheidsdriehoek.

De PAYOT Laboratoria bieden een op maat gemaakt programma om de perfecte schoonheidsdriehoek te herstellen: een gladde, stevige huid en gedefinieerde gelaatstrekken.

De technologie
Een ware technologische innovatie die gevormd wordt door een baanbrekende synergie van werkstoffen die het verslappen van weefsel in de huidlagen tegengaat.

  1. Herstructureren van de huid: dankzij de werking van het wakame-extract (zeewier dat behoort tot de groep bruinwieren) op de genen die de huidondersteunende weefselverbinding verzorgen – collageen en elastine – wordt de extracellulaire matrix van de huid geherstructureerd.
  1. Versteviging van de cohesie tussen huid en opperhuid: een complex van peptiden stimuleert de aanmaak van eiwitten en dat verbetert de cohesie tussen de huid en de opperhuid. Het resultaat is een verbeterde elasticiteit en de huid wordt aangespannen.
  1. Zichtbaar liftend effect: de combinatie van ingekapseld hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht vult het huidoppervlak op.

Meer nieuws