Nieuwsberichten

19 november 2019

SKEYNDOR SCIENCE CREATES BEAUTY

Meet Skeyndor - be amazed, be inspired. Welkom op de inspiratiepagina van Skeyndor!

Welkom op de inspiratiepagina van Skeyndor! We willen beautyprofessionals graag kennis laten maken met de wereld van Skeyndor en hoe kan dat beter dan met een fantastische inspiratiebox boordevol Skeyndor-producten? De box bevat zelfs zes Power Hyaluronic-behandelingen met een sterk hydraterende werking. Voel, ruik en ervaar Skeyndor. Wedden dat u valt voor dit prachtige merk?

KERNWAARDEN

Skeyndor heeft de slogan Science creates Beauty en dat is een van de kernwaarden waar ieder product op is gebouwd. Of het nu gaat om een basis cleanser, een anit-aging serum of een In Tech behandeling overal is wetenschap de fundering van de formule.

BEHANDELMOGELIJKHEDEN

Wist u dat er maar liefst 28 verschillende behandelmogelijkheden zijn die allen een prachtig resultaat geven? Naast manuele behandelingen biedt Skeyndor ook de mogelijkheid om apparatuur toe te voegen aan het behandelmenu. Skeyndor werkt met verschillende apparatuur voor het gelaat en lichaam stuk voor stuk garanderen ze snelle behandelresultaten, zelfs tot in de diepere huidlagen. Dat alles met elkaar maakt Skeyndor professioneel, innovatief, breed inzetbaar en vooral uniek.

MARKETINGTOOLS

Skeyndor heeft naast een zeer breed assortiment aan producten en behandelingen ook een groot aanbod aan marketingtools zoals materialen voor in de salon, commercials, prachtige productafbeeldingen, actieve social media kanalen en vele interessante promoties gedurende het hele jaar. Alles om ervoor te zorgen dat iedere salon optimaal gebruik kan maken van Skeyndor en dat de consument – net als de beautyprofessional – verliefd wordt op het merk.

Meer weten?

Check hier de Facebook pagina van Skeyndor

Afbeeldingsresultaat voor facebook logo

Check hier de Instagram pagina van Skeyndor 

Gerelateerde afbeelding

Check hier de Dropbox pagina van Skeyndor

Afbeeldingsresultaat voor dropbox"

Wilt u de extra stap zetten in de wereld van Skeyndor? Vraag dan nu de Skeyndor-inpiratiebox aan via info@carecosmetics.nl en vermeld daarbij uw naam, de naam van uw salon, adres en telefoonnummer en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Graag tot ziens in de wereld van Skeyndor!

Meer nieuws