Omzetverhogende trainingen

Kopen uw klanten hun verzorgingsproducten voor thuis bij u of elders? Maken ze gebruik van alle mogelijkheden die uw salon biedt? En realiseren ze zich dat u een specialist bent op het gebied van huid en huidverzorging? Nee? Dan laat u heel wat omzet liggen..!

Verhoog uw omzet

In de omzetverhogende training ‘We Care For You’ van Care Cosmetics leert u aan de hand van praktische voorbeelden hoe u de behoeftes van uw klanten kunt onderkennen en daarop kunt inspelen. Hoe u tegenwerpingen van klanten kunt ondervangen en hen kunt helpen de juiste keuze te maken: namelijk voor úw behandelingen en úw producten! En dan op zo’n manier dat ze er een goed gevoel aan overhouden.

Marja Wiersema

Marja is bepaald geen onbekende in de branche. Aanvankelijk begonnen als schoonheidsspecialist, bekleedde ze later diverse commerciële functies bij grote cosmeticabedrijven. Ook ontwikkelde en verzorgde zij tal van trainingen en opleidingen voor verschillende segmenten van de cosmeticabranche. En u kunt nu profiteren van de kennis en ervaring die deze collega in ruim 30 jaar heeft opgedaan! Alle aspecten van het koopproces komen tijdens deze tweedaagse training aan bod. En u kunt er daags daarna in uw salon meteen uw voordeel mee doen!