Nieuwsberichten

19 december 2019

Nieuwe overname

Care Cosmetics heeft dit jaar een explosieve groei gerealiseerd en onze onderneming en merkportfolio groeit mee! In dit nieuwsbericht informeren wij je over de nieuwe overname en samenwerkingen en maak je kennis met enkele merken die onlangs zijn toegevoegd.

DERMAPRIME

Care Cosmetics heeft B&Z Cosmetics overgenomen, producent van het gevestigde merk DermaPrime. DermaPrime richt zich op beauty specialisten die op zoek zijn naar een merk met hoogwaardige Zwitserse kwaliteit en een unieke prijsstelling. “Het merk in 1 zin samenvatten? Zwitserse kwaliteit voor een betaalbare prijs,” zegt directeur Bas Teulings, die het bedrijf 30 jaar geleden overnam. “Door de samenwerking met Care Cosmetics, kunnen we veel slagvaardiger zijn, onze salons een betere structuur bieden en meer groei realiseren.”

 

PRONAILS

Daarnaast hebben wij de exclusieve distributie van het toonaangevende merk ProNails. ProNails creëert sinds 1981 hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten van topkwaliteit en biedt hierbij ook alle ondersteuning voor professionele schoonheidsspecialisten en nagelstylisten. Ook bij de consument is het merk zeer gewild. Sterk ondernemerschap en creativiteit hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf uitgroeide tot een leidende naam in de Europese nagelverzorgingsindustrie. Momenteel is ProNails actief in maar liefst 50 landen. Houd ons in de gaten voor meer informatie!

 

M2 BEAUTÉ

M2 BEAUTÉ is een specialist in innovatieve cosmetica en wereldwijde marktleider met het Eyelash & Eyebrow Activating Serum in het premium beauty segment. De producten zijn ontwikkeld met hoogwaardige en veilige ingrediënten die effectief bewezen zijn in studies. Meer weten over dit vooraanstaande merk? Neem contact met ons op.

Meer nieuws