Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/carecosmetics/public_html/wp-content/themes/cc/loop-nieuws.php on line 6

Nieuwsberichten

25 januari 2019

NIEUW: thema dag bij Care!

De eerste editie vindt plaats op maandag 25 februari.

Care Cosmetics organiseert op maandag 25 februari een inspiratie/thema-dag: anti-aging in het pand in Barendrecht. Directeur Duco van Keimpema: “We gaan dit jaar 6 thema-dagen organiseren voor klanten en prospects. Elke keer maken we een inspirerend en afwisselend programma met sprekers, workshops en demonstraties. Zo geeft Mardge Pascaud op onze eerste thema-dag een lezing over de ontwikkelingen en trends op het gebied van anti-aging. Daarnaast hebben we ook demonstraties met de nieuwste behandeltechnieken en zijn er workshops. Er is zelfs een beauty-spreekuur waar je individueel in gesprek kan gaan met onze brandmanagers.”

 

Care Cosmetics restylede onlangs het auditorium. De akoestiek en het lichtplan zijn nu nog beter en het geheel heeft een heel moderne touch door de hippe wandpanelen. Het is dus nog een mooiere plek om samen te zijn. Uiteraard staat de Experience-ruimte ook open voor alle genodigden en is hier volop aandacht voor drie inspiratie-kortingsacties. De hele dag is er koffie, thee en iets lekkers. Een heerlijke lunch is inbegrepen.

 

Care Cosmetics organiseert 10 inspiratiedagen per jaar waarvan 6 met een thema. Interesse? Zie hier het programma en meld u aan via info@carecosmetics.nl. Wees er snel bij want vol = vol.

 

foto: Reviderm

Meer nieuws