Nieuwsberichten

18 september 2015

Miss Nederland finale

PUPA Milano was dit jaar trotse make-up partner van de Miss Nederland 2015 verkiezing . In de aanloop naar de finale mocht PUPA als make-up partner tijdens diverse activiteiten de make-up van de finalisten verzorgen. Bovendien namen de finalisten deel aan een Boot Camp om de waterproof make-up van PUPA uit te testen. Op 7 september vond de spectaculaire finale plaats.

Ons team van PUPA visagisten stond tijdens de finaleshow achter de schermen klaar om de 12 finalisten voor iedere ronde weer te voorzien van prachtige bijpassende make-up. De diverse catwalkrondes bestonden o.a. uit een badpakronde, een galaronde en een talentenronde, waarbij iedere Miss zichzelf kon presenteren door middel van bijvoorbeeld zang of dans. Duco van Keimpema, directeur van CARE COSMETICS, was mede jurylid, naast Albert Verlinde en Fabiënne de Vries. De jury koos Jessie Jazz Vuijk tot het mooiste meisje van Nederland. Margot Hanekamp werd benoemd tot runner-up.

“Het is allemaal nog erg onwerkelijk, maar fantastisch om dit mee te maken. Alle finalisten waren geweldig, we hebben een enorm leuk half jaar gehad met elkaar. En nu mag ik me gaan klaarmaken voor de Internationale verkiezingen waar ik ervoor zal zorgen dat Nederland trots op me is.” Aldus de kersverse Miss Nederland 2015 Jessie Jazz.

 Jessie-Jazz Vuijk mag Nederland op 19 december vertegenwoordigen tijdens Miss World 2015 in de Chinese stad Sanya. Ook mag zij naar Miss Universe 2015.

Meer nieuws