Merktrainingen

Care Cosmetics biedt haar dépositaires een uitgebreide trainingsmenu aan. Klik op een merk voor meer informatie over het trainingenaanbod.

  • PUPA Milano
  • T. LeClerc
  • Payot
  • Darphin
  • Skeyndor
  • Matis

PUPA Milano

De trainingen van het Italiaanse designmerk PUPA Milano bestaan uit twee trainingen: een kennismakingstraining en een vervolgtraining. Het zijn alle handvatten om het perfecte advies te kunnen geven.


Bereik de mooiste make-up resultaten

Tijdens de trainingen van PUPA leert u alles over kleurgebruik en kleurenanalyses. Ontdek de verschillende gezichtsvormen en hoe hier mee om te gaan door middel van shapen, contrastkleuren en highlighten. Het aanbrengen van oogmake-up en de verschillende technieken komen ook aan bod om de mooiste make-up resultaten te bereiken. Naast de diverse make-uptechnieken leert u ook klanten te adviseren, verkooptechnieken en het geven van workshops.

Dankzij de trainingen van PUPA kunt u uw klanten een onberispelijke en ultratrendy look voor iedere gelegenheid bieden en weet u het juiste make-upadvies te geven.

PUPA Milano

T. LeClerc

De rijstpoeders van T. LeClerc hebben allemaal verschillende functies, tijdens de trainingen van T. LeClerc ontdekt u deze verschillende functies, make-uptechnieken en kleurtoepassingen.


Beroemde rijstpoeders

Kom alles te weten over de specifieke functies van de beroemde rijstpoeders van T. LeClerc tijdens de trainingen van T. LeClerc, iedere kleur richt zich namelijk op een bepaald huidtype of huidprobleem. Van de werking van de kleuren tot de bijzondere samenstelling van de poeders, alles komt aan bod.

Naast de training over de rijstpoeders komen tevens de verschillende make-uptechnieken zoals shapen, highlighten, kleurtoepassingen en de juiste wijze van make-upgebruik aan bod.

T. LeClerc

Payot

De uitgebreide trainingen van Payot geven u inzicht in de filosofie van het merk, de diverse productlijnen, de noviteiten en de behandelprotocollen.


Tijdens de trainingen van Payot leert u alles over het merk Payot, van de rijke historie en prachtige producten tot de mooiste innovaties en behandelingen. Alles komt aan bod zodat u uw klanten het beste kunt bieden.

42 stappen gezichtsmassage

De 42 stappen modelage gezichtsmassage, ontwikkeld door Dr. Nadia Payot, is een unieke behandeling en wordt gebruikt als basis voor iedere gezichtsbehandeling. Tijdens de training leert u alles over deze unieke en mythische 42 stappen gezichtsmassage. Daarnaast heeft Payot een unieke e-learningmethode (de Payot Academy) die ter voorbereiding op de trainingen en ter naslagwerk gebruikt kan worden.

 

 

Payot

Darphin

Tijdens de trainingen van Darphin komt naast de diverse producten en bijzondere massagetechnieken ook de filosofie van Pierre Darphin en het in praktijk brengen van de filosofie aan bod.


Ontdek de verschillende productlijnen, de noviteiten en alle ins & outs van de bodyproducten tijdens de trainingen van Darphin. Leer alles over de zeer bijzondere massagetechnieken van Darphin zoals de Phytodrainage massage, Perfecting massage en de Deepmassage.

Nieuwe training: ‘Haal meer uit uw salon met Darphin’.

Tijdens deze training leert u het Darphin-concept en hoe u uw klanten een productadvies op maat kunt geven. Met de Darphin trainingen kunt u uw uitgebreide kennis van de producten en behandelingen delen met uw klanten en kunt u uw klanten iets extra’s bieden.

Darphin

Skeyndor

Tijdens de trainingen van Skeyndor staat huidverzorging centraal met als doel: een mooie en gezonde huid.


Skeyndor ontwikkelt als sinds de jaren ’60 innovatieve en comfortabele producten en behandelingen. Tijdens de diepgaande trainingen van Skeyndor wordt uitgebreid stilgestaan bij de verschillende producten, productlijnen en behandelingen. Onderwerpen als massages, anti-veroudering en de Mesoscience behandelingen komen allemaal aan bod.

Bereik het beste resultaat

Met de trainingen van Skeyndor heeft u alle handvatten om het optimale resultaat te bereiken bij uw klanten.

Skeyndor

Matis

Haal meer uit uw salon en volg de trainingen van Matis! Met het totaalconcept – het uitgebreide assortiment producten en salonbehandelingen – bereikt u met uw salon een brede doelgroep.


Bij de behandelingen en producten van Matis worden de nieuwste vormen van wetenschap en technologie toegepast. De trainingen van Matis zijn dan ook gericht op de specifieke Matis-methoden die de meest prachtige huidverbeterende resultaten geeft in combinatie met het juiste advies voor thuisgebruik. De theorie- en praktijktrainingen van Matis geven u inzicht in de verschillende productlijnen, daarnaast is een training speciaal voor het wellnessconcept Matispa.

Nieuw: Matissucces

Tijdens de Matissucces training leert u de behandelingen en producten van Matis zodanig te adviseren dat uw verkoopresultaat weer in de lift komt.

Matis