BLIJF OP DE HOOGTE:

Ben jij op zoek naar de perfecte penselen? Zoek niet meer verder! The Brushes heeft een speciale collectie, waarin de belangrijkste penselen in één collectie worden samengevoegd.

The Brush Complete Collection

The Brush Complete Collection bevat speciale penselen, die van hoogwaardige kwaliteit zijn. De penselen zijn optimaal verfijnd en gemaakt van zachte, stevige en fijne haren. Met het gebruik van deze penselen wordt het nog eenvoudiger om een perfecte make-up look te creëren. The Brush Complete Collection is verkrijgbaar voor een hele vriendelijke prijs.

Voor het creëren van een perfecte make-up look, is het belangrijk gebruik te maken van de juiste materialen en goede penselen. Veel mensen weten namelijk niet waar ze welk penseel precies voor moeten gebruiken. Dankzij The Brushes wordt dit voor iedereen heel gemakkelijk!

De perfecte penselen

The Brush Foundation Brush

The Brush Foundation penseel is ideaal voor het mooi natuurlijk en gelijkmatig aanbrengen van je foundation en/of primer. Met dit penseel breng je foundation perfect aan en laat je geen strepen na. De brush is gemaakt van synthetisch haar en geeft een zachte, natuurlijke en egale finish. Ideaal voor het hele gezicht, inclusief de smalle zones rond neus, mond, ogen en haarlijn. Zorgt voor een verfijnde teint en kan worden gebruikt voor een vloeibare -, crème -, of mousse foundation.

 

The Brush Flat Kabuki Buffer Brush

The Brush Flat Kabuki Buffer Brush is ideaal voor het mooi natuurlijk en gelijkmatig aanbrengen van je foundation, primer  en/of poeder. The Brush Flat Kabuki Buffer Brush is gemaakt van synthetisch haar en geeft een zachte natuurlijke en egale finish. De extreem zachte haartjes zorgen voor een groot gemak bij het aanbrengen van je make-up. De Kabuki Brush kan ook worden gebruikt voor het aanbrengen van een compact poeder of blush. Ideaal voor het hele gezicht, inclusief de smalle zones rond neus, mond, ogen en haarlijn.

 

The Brush Oogschaduw penseel

The Brush Oogschaduw penseel is een zacht en stevig penseel om oogschaduw aan te brengen. Dit oogschaduw penseel heeft een spits toelopende, afgeronde rand met zachte, stevige, fijne haren. Het penseel kan voor alle soorten oogschaduw gebruikt worden en wordt op een aangename wijze aangebracht.

 

The Brush Poeder penseel

The Brush Poeder penseel is een make-up penseel waarmee je losse – en compacte poeders mooi en gelijkmatig kunt aanbrengen. De haren van het The Brush Poeder penseen zijn zacht, vol en rond waardoor alle poeders goed worden opgenomen. Door het formaat is de poederkwast uitermate geschikt voor het hele gezicht. The Brush Poeder penseel ligt prettig in de hand en kunnen poeders gemakkelijk worden aangebracht. Verder is The Brush Poeder penseel duurzaam en makkelijk schoon te houden. Geschikt voor zowel losse – als compacte poeders.

 

Wanneer je de make-up goed aan wilt brengen, is het belangrijk de juiste techniek hiervoor te kennen. The Brushes legt je uit hoe de penselen het best kunnen worden gebruikt.

De mooiste make-up look in een handomdraai

Hoe gebruik je The Brush Foundation?

Breng de foundation aan met korte streepjes over het hele gezicht. Zo voorkom je een onregelmatige dekking. Met snelle en korte bewegingen zorg je ervoor dat de foundation mooi egaal wordt aangebracht op het gezicht. Het penseel is dun en heeft een platte kant. De stevigheid en breedte van het make-up penseel is perfect voor het aanbrengen van de foundation en/of primer.

 

Hoe gebruik je The Brush Flat Kabuki Buffer Brush?

Bij voorkeur wordt de kabuki brush gebruikt in combinatie met een vloeibare of crème foundation. Breng de gewenste vloeistof aan op de huid en veeg deze vervolgens gelijkmatig uit met de kabuki foundationkwast. Gebruik je liever een poeder? Neem dan met de kabuki brush een kleine hoeveelheid poeder en breng deze vervolgens  met roterende bewegingen op de huid aan. De schuine afsnijding van The Brush Flat Kabuki Buffer Brush volgt de rondingen van je gezicht en zorgt ervoor dat de huid compleet gedekt is.

 

Hoe gebruik je de The Brush Oogschaduw penseel?

Met de zacht, stevig en fijne haren van The Brush Oogschaduwpenseel kun je gemakkelijk een intense kleur op de oogleden aanbrengen en blenden. Experimenteer met verschillende oogschaduwkleuren of verschillende tinten voor een betoverende oogopslag. Door het spits toelopende uiteinde is dit penseel uitermate geschikt voor het creëren van smokey eyes.

 

Hoe gebruik je The Brush Poeder penseel?

Dep de The Brush Poederkwast voorzichtig in het gewenste poeder en breng deze met roterende bewegingen op het gezicht aan. Het penseel kan zowel voor een losse of een compact poeder worden gebruikt.

Tip: Maak The Brush Poeder penseel regelmatig schoon! Op die manier werk je altijd hygiënisch en voorkom je eventuele onzuiverheden.

 

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.