BLIJF OP DE HOOGTE:

www.t-leclerc.nl

In 1881 opende apotheker en kunstliefhebber Théofile LeClerc zijn eigen apotheek. Kunst en ook schoonheidsproducten fascineerden hem en dit resulteerde in de inmiddels beroemde T.LeClerc Loose Powder. Een ultrazachte en comfortabele poeder op basis van Japans rijstmeel. Vandaag de dag biedt T.LeClerc een complete make-up lijn en accessoires aan voor de ogen, de huid, de nagels en de lippen.

Beroemde rijstpoeders

Alle producten zijn verpakt in de herkenbare, prachtige matte zilveren verpakkingen. T. LeClerc is exclusief en is de perfecte aanvulling op een behandeling in de salon maar ook zeer geschikt voor foto make-up, modeshows en bruidsmake-up. De elegantie, de magische texturen en de onmiskenbaar hoge kwaliteit maken de T. LeClerc producten een must-have voor iedereen die er prachtig uit wil zien!

 

 

 

Naast de beroemde rijstpoeders heeft T. LeClerc een rijk assortiment aan producten voor de ogen, het gezicht, de lippen en de nagels.

Een uitgebreide range aan kleuren en verschillende pigmenten

Het complete productassortiment met in totaal meer dan 200 producten is onderverdeeld in de volgende groepen:

  • Teint: Foundations – Primers – Concealers – Blushers – Poeders
  • Ogen: Oog- en wenkbrauwpotloden – Oogschaduws – Mascara’s – Eyeliners
  • Lippen: Lipsticks – Lipgloss – Lippotloden
  • Nagels: Nagellakken – Base-/topcoat 2-in-1
  • Accessoires: Penselen

Binnen elke productlijn is een palet aan kleuren te vinden, waardoor er voor iedereen een perfect passende look gecreëerd kan worden. Dankzij de unieke en natuurlijke samenstelling zijn de producten geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de zeer gevoelige huid!

Door de exclusieve en unieke formules is de make-up van T. LeClerc een ware verlenging en completering van elke schoonheidsbehandeling.

Exclusieve en unieke formules

Het uiterst zachte rijstmeel zorgt voor een comfortabel gevoel. De zorgvuldige keuze voor de overige werkstoffen per product zorgen ervoor dat de huidconditie behouden blijft of zelfs verbeterd word.

De bijzondere producten van T. LeClerc in een breed scala aan kleuren bieden de mogelijkheid om van elke vrouw een nog mooiere vrouw te maken. Met de T. LeClerc Loose Powders kan tevens corrigerend gewerkt worden op een vermoeide huid, maar ook kunnen roodheden worden gecamoufleerd. Kortom, een veelzijdige make-uplijn waarmee elke gebruiker haar look kan vinden.

Vind een T. LeClerc verkooppunt

Heeft u interesse om met het het merk T. LeClerc te gaan werken en wenst u meer informatie te ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u geheel vrijblijvend een informatiepakket kunnen toesturen.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Voor Consumenten

Heeft u als consument vragen over het merk T. LeClerc of wenst u specifieke informatie over een product of het gebruik hiervan? Dan verwijzen wij u graag door naar een T. LeClerc verkooppunt bij u in de buurt.