BLIJF OP DE HOOGTE:

www.skeyndor.com

Skeyndor is afgeleid van 'skin' (huid) en 'd’or' (van goud). En dat is precies wat dit Spaanse merk uitstraalt. Met een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen voor gelaat en lichaam.

the SCIENTIFIC SKINCARE

Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan salonbehandelingen van een uitstekende kwaliteit.

De actieve ingrediënten van de producten worden perfect gecombineerd wat resulteert in doelgerichte cosmetica. De concepten van Skeyndor zijn uniek, innovatief en onderscheidend.

Het assortiment van Skeyndor is bijzonder uitgebreid. De belangrijkste productgroepen zijn gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, huidverzorging voor mannen en zonproducten.

Voor iedere huid een geschikt product

Met meer dan vijftien productlijnen is er voor elke huidtype en elke huidconditie een specifieke Skeyndor productlijn en behandeling ontwikkeld. Een paar voorbeelden:

  • De Aquatherm lijn, met thermaal water richt zich op de gevoelige en vochtarme huid en herstelt het afweermechanisme van de huid tegen aanvallen van binnen en van buiten.
  • De Global Lift lijn is de nieuwste innovatie om de rimpels en de stevigheid van de rijpere huid aan te pakken. De huid is gladder en zicht- en voelbaar steviger na de behandeling waarna de thuisverzorging het effect van de behandeling verder uitbouwt.
  • De Clear Balance lijn is voor de vette en onzuivere huid. Het matteert en zuivert de huid

Voor elke huid zijn er manuele salonbehandelingen en producten voor de huidverzorging thuis ontwikkeld. Zeer innovatief en uniek zijn de verschillende behandelmogelijkheden met de door Skeyndor ontwikkelde apparatuur. Elke schoonheidsspecialiste die aan haar cliënten extra resultaten boven op de manuele behandelingen wil geven kan gebruik maken van de Mesoscience of de DP110 Plus Ultra Sonic apparatuur.

Compleet Skeyndor behandelmenu

Met het complete manuele behandelmenu van Skeyndor, dat bestaat uit Professionele Packs en de Skeyndor Men behandelingen, kunt u uw klanten een compleet aanbod bieden. De manuele behandelingen van Skeyndor geven de mogelijkheid om elk huidtype en elke huidconditie resultaatgericht te behandelen en thuis te ondersteunen met de juiste producten. Voor de schoonheidsspecialisten die haar klanten extra resultaat willen bieden heeft Skeyndor verschillende behandelingen met apparatuur ontwikkeld waaronder de (naaldloze) Mesoscience behandelingen en de Dermapeel behandelingen.

De Mesoscience behandelingen van Skeyndor zijn zowel op de huid van het gezicht als ook op de huid van het lichaam uit te voeren en bestaan uit:

  • Meso Filler Treatment: verzacht rimpels en expressielijntjes en vergroot de stevigheid van de huid.
  • Meso Bright Treatment: behandelt pigmentverstoringen en de helderheid van de huid.
  • Meso Lift Treatment: creëert een meervoudig liftend effect.

De awardwinning Dermapeel behandelingen worden uitgevoerd met de DP110 Plus Ultra Sonic apparatuur. Hierbij worden vijf verschillende peelingtechnieken gecombineerd voor spectaculaire resultaten.

Vind een Skeyndor verkooppunt

Heeft u interesse om met het het merk Skeyndor te gaan werken en wenst u meer informatie te ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u geheel vrijblijvend een informatiepakket kunnen toesturen.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Voor consumenten

Heeft u als consument vragen over het merk Skeyndor of wenst u specifieke informatie over een product of het gebruik hiervan? Dan verwijzen wij u graag door naar een Skeyndor verkooppunt bij u in de buurt. Deze Skeyndor experts kunnen uw vragen beantwoorden, u een persoonlijk advies geven en u kennis laten maken met de producten.