BLIJF OP DE HOOGTE:

www.skeyndor.com

Skeyndor is afgeleid van 'skin' (huid) en 'd’or' (van goud). En dat is precies wat dit Spaanse merk uitstraalt. Met een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen voor gelaat en lichaam.

the SCIENTIFIC SKINCARE

Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan salonbehandelingen van een uitstekende kwaliteit.

De actieve ingrediënten van de producten worden perfect gecombineerd wat resulteert in doelgerichte cosmetica. De concepten van Skeyndor zijn uniek, innovatief en onderscheidend.

Het assortiment van Skeyndor is bijzonder uitgebreid. Voor elke huid zijn er manuele salonbehandelingen en producten voor de huidverzorging thuis ontwikkeld.

Voor iedere huid een geschikt product en geschikte behandeling

Met meer dan vijftien productlijnen is er voor elke huidtype en elke huidconditie een specifieke Skeyndor productlijn en behandeling ontwikkeld. Een paar voorbeelden:

  • De Aquatherm lijn, met thermaal water richt zich op de gevoelige en vochtarme huid en herstelt het afweermechanisme van de huid tegen aanvallen van binnen en van buiten.
  • De Global Lift lijn is de nieuwste innovatie om de rimpels en de stevigheid van de rijpere huid aan te pakken. De huid is gladder en zicht- en voelbaar steviger na de behandeling waarna de thuisverzorging het effect van de behandeling verder uitbouwt.
  • De Clear Balance lijn is voor de vette en onzuivere huid. Het matteert en zuivert de huid

Met het complete manuele behandelmenu van Skeyndor, dat bestaat uit Professionele Packs en de Skeyndor Men behandelingen, kunt u uw klanten een compleet aanbod bieden. De manuele behandelingen van Skeyndor geven de mogelijkheid om elk huidtype en elke huidconditie resultaatgericht te behandelen en thuis te ondersteunen met de juiste producten. Voor de schoonheidsspecialisten die haar klanten extra resultaat willen bieden heeft Skeyndor verschillende behandelingen met apparatuur ontwikkeld waaronder de (naaldloze) Mesoscience behandelingen en de Dermapeel behandelingen.

Vind een Skeyndor verkooppunt

Skeyndor lanceert het revolutionaire LED T.H.E.S. BODY SYSTEM® voor het creëren van een perfect lichaam.

Voorop in de cosmetische huidverzorging

LED T.H.E.S. BODY SYSTEM® is een behandelkuur die bestaat uit zes behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van het innovatieve LED T.H.E.S. Body System apparaat i.c.m. kwalitatieve producten die verrijkt zijn met drone technologie.

Deze nieuwe, geavanceerde technologieën in combinatie met fotoactieve cosmetica creeëren voor een algeheel modellerend effect

Resultaten LED T.H.E.S. BODY SYSTEM®

  • Sterk afslankend effect
  • Vermindering van cellulitis
  • Verstevigen van de spieren
  • Verstrakken van de lichaamscontouren

Wilt u meer informatie ontvangen over het LED T.H.E.S. BODY SYSTEM®? Vraag deze aan onder het kopje infopakket.

Heeft u interesse om met het het merk Skeyndor te gaan werken en wenst u meer informatie te ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u geheel vrijblijvend een informatiepakket kunnen toesturen.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Voor consumenten

Heeft u als consument vragen over het merk Skeyndor of wenst u specifieke informatie over een product of het gebruik hiervan? Dan verwijzen wij u graag door naar een Skeyndor verkooppunt bij u in de buurt. Deze Skeyndor experts kunnen uw vragen beantwoorden, u een persoonlijk advies geven en u kennis laten maken met de producten.