BLIJF OP DE HOOGTE:

Sinds 1957 is RoC® een revolutie in de wereld van huidverzorging.

Het begon allemaal met Dr. Jean-Charles Lissarrague – een Franse apotheker – die de eerste hypoallergene huidverzorgingsformule ontwikkelde. Het wereldwijd bekende anti-aging verzorgingsmerk test ieder product wetenschappelijk en klinisch, om de hoogste kwaliteit te garanderen. Al meer dan 60 jaar houdt RoC® zich aan haar belofte om de wetenschap op de eerste plaats te zetten om de beste resultaten te bieden.

RoC® bewijst beloftes waar te maken!

RoC® biedt oplossingen die gebaseerd zijn op de wetenschap: ieder RoC® product is wetenschappelijk en klinisch getest, om de hoogste kwaliteit te garanderen.

RoC® heeft als eerste ontdekt hoe retinol te stabiliseren, een werkstof die door dermatologen vaak het ‘gouden standaard’-ingrediënt tegen huidveroudering wordt genoemd. Door retinol te combineren met andere ingrediënten als vitamine E, maakt RoC® het mogelijk om retinol dagelijks te gebruiken. Retinol stimuleert een gezonde celdeling en de productie van collageen en elastine. Hierdoor verminderen fijne lijntjes en rimpels, wordt pigmentatie verminderd en is de huid stralender en egaler. Vandaag de dag is retinol nog steeds een van de grootste anti-aging ontdekkingen in de geschiedenis van de huidverzorging.

RoC® heeft voor iedere klant de juiste oplossing.

Dankzij het brede aanbod en de innovatieve producten, kan de klant resultaatgericht en effectief haar huid behandelen. Zo behaalt de klant het mooiste resultaat!

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.