BLIJF OP DE HOOGTE:

WWW.REVIDERM.NL

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten van dermatologie en cosmetologie.

REVIDERM VOOR BLIJVENDE SCHOONHEID

Reviderm combineert de resultaten van deze onderzoeken met krachtige werkstoffen uit de natuur, voor het produceren van effectieve producten. Met de producten en behandelingen van Reviderm, die altijd worden gecombineerd met de unieke Reviderm microdermabrasie, bestrijd je de zichtbare tekenen van huidveroudering.

Daarnaast worden de oorzaken van het verouderingsproces, zoals vertraging van huidfuncties, gestopt. De producten en behandelingen helpen om de eigen herstelmechanismen van de huid sneller te activeren.

Reviderm huidverbeteringssysteem

Reviderm is een Duits ‘cosmeceuticals’ merk, dat cosmetische met farmaceutische ingrediënten combineert. Cosmeceuticals gaan een stapje verder dan cosmetica. De producten worden gebruikt in combinatie met de geavanceerde huidbehandelingsapparatuur van Reviderm.

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten in de dermatologie en de cosmetologie. Het resultaat van deze onderzoeken gebruikt Reviderm om in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, effectieve producten te ontwikkelen.

REVIDERM – Alles omvattende behandelingen voor een gezonde en mooie huid. Ervaar de effecten van REVIDERM′s revolutionaire apparatuur door een schoonheidssalon bij jou in de buurt.

ONZE KENNIS

Beleef het voordeel van onze medische- en wetenschappelijke kennis voor een stralende en gezonde huid. Sinds 1986 combineert REVIDERM dermatologisch onderzoek met technologie voor het ontwikkelen van goed doordachte huidverzorgingsprogramma′s die zorgen voor spectaculaire resultaten.

Ons succes is gebaseerd op de nieuwste dermocosmetische apparatuur die alle gebieden van de huid behandelen. De REVIDERM methode verzekert een behandeling die perfect is samengesteld voor jouw individuele huidtype, waardoor een gezonde, frisse en stralende huid wordt verkregen.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Heeft u als consument vragen over het merk Reviderm of wenst u specifieke informatie over een product of het gebruik hiervan? Dan verwijzen wij u graag door naar een Reviderm verkooppunt bij u in de buurt. Deze Reviderm beautyexperts kunnen uw vragen beantwoorden, u een persoonlijk advies geven en u kennis laten maken met de producten.