BLIJF OP DE HOOGTE:

www.pupa.nl

Het trendy Italiaanse make-upmerk PUPA Milano staat voor fashion, innovatie, trends en kleur. Met PUPA Milano kan iedereen een geschikte make-up look creëren. Van gedistingeerd tot super trendy, voor de jeugdige consument en voor de zakenvrouw, voor een glamour make-up en een dagelijkse verfraaiing van het uiterlijk.

PUPA Milano: Beauty made in Italy

Waar PUPA Milano 30 jaar geleden een start maakte met het ontwikkelen van de beautykit heeft ze een spectaculaire reis in de tijd gemaakt en is momenteel een van de meest toonaangevende make-up merken. Rood is de merkidentiteit van PUPA Milano. Rood staat voor passie, energie en durven.

PUPA Milano is een trendy merk dat altijd inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion en beauty. PUPA Milano is één van de marktleiders in Italië op het gebied van beauty. De Italiaanse stijl van PUPA Milano is doorgevoerd in de trendy en fashionable make-up producten.

PUPA is een dynamisch merk met een sterke persoonlijkheid en een unieke identiteit dat wereldwijd wordt herkend.

 

PUPA biedt een groot assortiment aan met diverse innovatieve en kleurrijke producten die voor iedereen geschikt zijn.

Rood de kleur van passie, zwart de kleur van mode

De creativiteit van het merk zorgt ervoor dat het productassortiment gevarieerd en uniek is. De trends worden op de voet gevolgd waardoor PUPA Milano altijd inspeelt op de laatste ontwikkelingen op het gebied van beauty en fashion. Naast de basiscollectie biedt PUPA Milano vier keer per jaar een prachtige seizoenscollectie aan die perfect is afgestemd op de laatste modetrends.

Extreem hoge concentraties kleurpigmenten zorgen ervoor dat er weinig nodig is voor grootse make-up resultaten, voor een vlekkeloze make-up gedurende de gehele dag! Alle producten van PUPA Milano zijn mild voor de huid en hypoallergeen.

Naast een prachtig assortiment aan producten heeft PUPA Milano regelmatig spectaculaire acties en promoties.

Unieke acties

Naast kortingsacties en incentives heeft PUPA Milano regelmatig unieke en spectaculaire online- en instore acties.

Online promoties

De spectaculaire online acties van PUPA Milano zijn uniek. Zo gaf PUPA al 15.000 Lasting Color Nagellakken weg en verlootte PUPA Milano een exclusieve Addy van den Krommenacker designer jurk met fotoshoot.

Instore promoties

Regelmatig worden er workshops op de verkooppunten van PUPA Milano gegeven waarbij geadviseerd wordt door een PUPA visagist over kleurgebruik, aanbrengmethoden en het nog mooier maken van elk gezicht door een PUPA Milano make-up visagist.

Vind een PUPA Milano verkooppunt

Heeft u interesse om met het het merk PUPA Milano te gaan werken en wenst u meer informatie te ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u geheel vrijblijvend een informatiepakket kunnen toesturen.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Voor consumenten

Heeft u als consument vragen over het merk PUPA Milano of wenst u specifieke informatie over een product of het gebruik hiervan? Dan verwijzen wij u graag door naar een PUPA Milano verkooppunt bij u in de buurt.