BLIJF OP DE HOOGTE:

ProNails creëert hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten voor nagelstylisten en professionals in de schoonheidsbranche. Ook biedt het merk producten voor thuisverzorging.

ProNails draagt vier waarden uit; kwaliteit, betrouwbaarheid, inspiratie en plezier. Door voortdurende ontwikkeling streeft ProNails ernaar om de nieuwe wereldleider te worden als merk in hand- en voetverzorging, met uitgebreide, diverse en luxe productlijnen voor hand-, nagel- en voetverzorging.

De oorsprong
ProNails is in 1981 opgericht door Catherine Claus en was het eerste Belgische productiebedrijf dat gespecialiseerd was in het aanleveren van professionele nagelverzorgingsproducten. Sterk ondernemerschap en creativiteit hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf uitgroeide tot een leidende naam in de Europese nagelverzorgingsindustrie. In 2009 nam Paul Parein het bedrijf over en hij richtte zich aan toekomstige groei. Vanaf 2020 is onder het leiderschap van Paul een samenwerking tot stand gekomen met Care Cosmetics en onder leiding van de directie ligt de focus van het bedrijf op productinnovatie, bedrijfsondersteuning, verkoopuitbreiding en strategische toekomstvisie.

De missie
ProNails is de betrouwbare partner voor hand-, nagel-, en voetverzorging van topkwaliteit, waarmee buitengewone ondersteuning gegeven wordt aan professionals. “We streven ernaar onze partners en consumenten te inspireren met trendy, luxueuze producten om ze het zelfvertrouwen en het geluk dat ze verdienen te laten opbouwen.”

We help you grow
De getalenteerde beauty professional vindt in ProNails een sterke, en betrouwbare partner in hand-, nagel- en voetverzorging. Kwaliteit, vernieuwing en groei gaan hand in hand. “We maken elkaar elke dag sterker. Beter. Glamoureuzer. U en ProNails: Partners in Beauty.

Waarden ProNails

INNOVATIEF
We zoeken voortdurend naar vernieuwing op het gebied van nagelverzorging. We brengen kwaliteit, originaliteit en schoonheid naar de consument. En we garanderen efficiëntie, competitiviteit en marktaandeel voor onze professionele partners.

CREATIEF
Onze creativiteit werkt aanstekelijk. We inspireren partners en consumenten. Lanceren trends en creëren visueel vernieuwende en producten met een ziel. ProNails inspireert – is professioneel én creatief.

PASSIE
We zijn al meer dan 30 jaar de referentie in hand-, nagel- en voetverzorging. En dat blijven we. We zijn integer, betrouwbaar en bieden onze expertise vol passie aan.

KLASSE
ProNails staat voor klasse. Elegantie op elk moment en bij elke gelegenheid. We doen alles in stijl. Met respect voor klanten, distributeurs en collega’s. We blijven verrassen – keer op keer. En we helpen en motiveren anderen om dat ook te doen.

Klaar om in de wereld van ProNails te stappen en op de hoogte blijven?

Website

Facebook

Afbeeldingsresultaat voor logo facebook

Instagram

Afbeeldingsresultaat voor logo instagram

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.