BLIJF OP DE HOOGTE:

WWW.PERMANENTEMAKEUP.NL

Permanente make-up. Beauty op en top.
Perfect resultaat

PERFECT RESULTAAT

Wordt jij onze nieuwe partner in business?
Samenwerken met CARE COSMETICS betekent ondersteuning op elk vlak. Wij hebben alle specialisaties in huis om u te faciliteren. Onze verkoopondersteuning is een totaalconcept en uniek in de markt. MBC Cosmetics is de specialist op het gebied van permanente make-up: Professionele apparatuur, naalden en pigmenten van topkwaliteit! Voor een gedegen no-nonsense opleiding op maat bent u bij MBC Cosmetics aan het juiste adres. MBC Cosmetics heeft meer dan 20 jaar ervaring met permanente make-up.

Pigmenten en naaldmodules. Hoge kwaliteit voor professionele toepassingen. De kleurtinten en de toevoegingen zijn van hoge kwaliteit voor het beste resultaat en prachtige afwerking. Dit in combinatie met hoogwaardige naalden zorgt voor het perfect aanbrengen van permanente make-up.

PROFESSIONELE TOEPASSINGEN

Pigmenten
Voor een perfecte permanente make-up kunt u niet zonder de beste pigmenten. De pigmenten van MBC Cosmetics voldoen aan de streng- ste Nederlandse en Europese normen. De kleurstelling en kleurintensiteit zijn van hoge kwaliteit.

Naaldmodules
MBC Cosmetics biedt een complete serie naaldmodules die speciaal ontwikkeld en gepatenteerd zijn voor het aanbrengen van permanente make-up. Op dit moment kunt u kiezen uit diverse naaldconfiguraties, zowel voor de Beauty Liner als de Symphony II. Alle modules zijn individueel en steriel verpakt.

Meso-therapie
Met onze nieuwste apparaat kunt u twee toepassingen met 1 apparaat doen. Met de speciale meso naaldmodules maakt u vele microfijne gaatjes in de huid, waardoor u eenvoudig hooggeconcentreerde werkstoffen aan de huid kunt toevoegen.

Permanente make-up apparatuur

MBC Cosmetics biedt u meerdere apparaten voor professionele permanente make-up, waarmee u perfect kunt werken. De apparaten zijn onder supervisie van MBC Cosmetics ontwikkeld en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat voor uw cliënten.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Heeft u als consument vragen over het merk Permanente Make-up of wenst u specifieke informatie over een product of het gebruik hiervan? Dan verwijzen wij u graag door naar een Permanente make-up verkooppunt bij u in de buurt. Deze Permanente Make-up beautyexperts kunnen uw vragen beantwoorden, u een persoonlijk advies geven en u kennis laten maken met de producten.