BLIJF OP DE HOOGTE:

www.payot.nl

Dr. Nadia Payot is de grondlegger van het merk Payot. Zij observeerde sterdanseres Anna Pavlova en was gefascineerd door het verschil tussen het jeugdige lichaam en vermoeide gelaat van de danseres. Hierdoor ontwikkelde Dr. Nadia Payot de eerste gezichtsoefeningen en behandelingen van het merk.

Payot: Beauty in Motion

Dr. Nadia Payot creëerde een unieke beauty methode die de combinatie van exclusieve massagebewegingen en doeltreffende natuurlijke ingrediënten met elkaar combineert. Deze leiden tot op de dag van vandaag tot ongeëvenaarde resultaten.

In het laboratorium van Payot worden de pure en krachtige werkstoffen uit de natuur, optimaal geformuleerd. Het team van huid-, geneesmiddelenspecialisten en chemici zijn voortdurend bezig met het ontcijferen van de geheimen van de huid en de mysteries van de cellen. Op deze manier ontwikkelt Payot behandelingen die inspelen op echte schoonheidskwesties.

Payot is een merk dat innoveert en blijft ontwikkelen om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse vrouw.

Voor elk huidtype en elke huidconditie heeft Payot producten die de huid behandelen.

Professionele producten

Payot biedt verschillende producten voor het verwijderen van make-up en het reinigen van de huid; een diversiteit aan dag- en nachtcrèmes en verdere aanvullende verzorging als oogverzorging, serums, maskers en uitgebreide  lichaamsverzorging. Tevens vinden we in het Payot programma aansluitend bij elke huidverzorgingslijn een professionele behandeling  voor de salon die zich onderscheidt van de producten voor thuisgebruik.

De producten zijn rijk aan sporenelementen en hebben elk een wetenschappelijk bewezen effect. De zorgvuldigheid waarmee de producten worden samengesteld en geproduceerd zorgen ervoor dat de producten een hoge huidverdraagzaamheid en gebruiksplezier hebben.

Voor elke huidbehoefte en wens is er een specialistische behandeling zodat de specialiste een aanzet kan geven tot het verbeteren of het corrigeren van de huid van de cliënt.

NIEUWE BEAUTYMISSIES

De 42 STAPPEN MODELAGE is een exclusieve manuele methode die vrouwen toelaat om het evenwicht tussen lichaam en geest terug te vinden. Deze modelage is de basis voor iedere gezichtsbehandeling.

Voor het behandelen van één specifiek huidprobleem of voor een doelgericht resultaat is er keuze uit verschillende SOLUTION BEHANDELINGEN.

Daarnaast biedt Payot ook wellness behandelingen aan die heerlijk ontspannend zijn maar ook  gericht zijn op het behalen van huidresultaten. Dit zijn de EXPERIENCE BEHANDELINGEN.

Met de CICAEXPERT behandelingen biedt Payot tevens de mogelijkheid om littekens van operaties te behandelen.

Vind een Payot verkooppunt

Heeft u interesse om met het merk Payot te gaan werken en wenst u meer informatie te ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u geheel vrijblijvend een informatiepakket kunnen toesturen.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Voor Consumenten

Heeft u als consument vragen over het merk Payot of wenst u specifieke informatie over een product of het gebruik hiervan? Dan verwijzen wij u graag door naar een Payot verkooppunt bij u in de buurt. Deze Payot beautyexperts kunnen uw vragen beantwoorden, u een persoonlijk advies geven en u kennis laten maken met de producten.