BLIJF OP DE HOOGTE:

www.pascaud.com

Wat Pascaud uniek maakt is de totale innovatieve visie op het begrip schoonheid in de ruimste zin van het woord. Schoonheid is iets wat we bereikbaar willen én kunnen maken voor iedereen. Omdat natuurlijke schoonheid van binnen en van buiten komt.

Pascaud Beauty Innovations

Hoe meer je in balans bent, hoe meer je straalt. En als je goed voor je huid zorgt, voel je je vanzelf beter. Pascaud is een merk voor de echte beautyprofessional. Als je een stapje verder wilt dan  traditionele cosmetica producten en behandelingen dan ben je bij Pascaud aan het juiste adres.

Met een team van gerenommeerde dermatologen, chemici en plantkundigen, en in samenwerking met enkele vooraanstaande universiteiten, is Mardge Pascaud erin geslaagd een verzorgingslijn te ontwikkelen met de hoogst haalbare werkzaamheid. De resultaten zijn verbluffend.

Feel your body, soul and skin

Pascaud heeft een groot assortiment aan producten die zijn te verdelen in de volgende subcategorieën; cosmeceuticals, nutriceuticals, make-up en parfum. Al deze producten zijn in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Cosmeceuticals zijn zeer werkzame producten die doen wat ze beloven. De hoog gedoseerde werkstoffen zijn verpakt in speciale airless dispensers. Nutriceutcials zijn voedingssupplementen van farmaceutische kwaliteit. Alle Pascaud-producten zijn dierproefvrij, bevatten geen synthetische conserveringsmiddelen en zijn waar mogelijk parfumvrij. Als producten toch een parfum moeten bevatten dan zijn deze altijd allergeenvrij.

Als expert op het gebied van biologische huidverbetering en anti-aging, vult Pascaud met haar behandelingen de ruimte tussen gewone schoonheidsbehandelingen en de stap naar een (cosmetisch) arts of kliniek.

Beautyoplossingen

Voor elke beautywens hebben wij behandelingen ontwikkeld die de huid op natuurlijke wijze verbeteren en verjongen. Dat kunnen manuele behandelingen zijn of behandelingen waar apparatuur wordt ingezet. Pascaud biedt ook een scala aan gespecialiseerde apparatuur aan zoals huidanalyse apparatuur, biologische rimpelcorrectie, mesotherapie, lichttherapie, radiofrequentie en combinaties van technologieën.

Heeft u interesse om met het het merk Pascaud te gaan werken en wenst u meer informatie te ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u geheel vrijblijvend een informatiepakket kunnen toesturen.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.