BLIJF OP DE HOOGTE:

www.matis.com

Geïnspireerd door de medische industrie en de cosmetische wetenschap, met een expertise van ruim 75 jaar, staat het Franse merk Matis vooral bekend om haar zachte, innovatieve texturen en verbluffende resultaten!

Empower your beauty

Matis is toonaangevend, vernieuwend en dynamisch. Matis ontwikkelt continu innovaties die inspelen op de diverse behoeften van consumenten. Met een team van specialisten en een eigen laboratorium kunnen zij snel inspelen op de trends en ontwikkelingen in de markt. Met het uitgebreide assortiment aan thuisverzorgingsproducten, in combinatie met de professionele instituutbehandelingen biedt Matis een oplossing voor ieder huidtype en elke huidconditie.

 

Matis heeft maar liefst twaalf doelgerichte productlijnen die zijn onderverdeeld per huidtype en huidconditie. Voor iedere huid is er een geschikte lijn en behandeling ontwikkeld die een optimaal resultaat bieden.

Resultaatgerichte producten

De doelgerichte productlijnen behandelen en verzorgen elk huidtype en elke huidconditie. De grote diversiteit aan maskers, serums, dag- en nachtcrèmes en behandelingen zorgen ervoor dat u geen klant teleurstelt. De behandelingen en productlijnen stellen de schoonheidsspecialist in staat om elke klant te behandelen met een afgestemd verzorgings- en behandelingsadvies met duidelijk zichtbare resultaten.

De effectieve behandelprotocollen en unieke behandeltechnieken kunnen op elk huidtype en elke huidconditie worden afgestemd.

De beauty expert in uw instituut

Het Matis laboratorium richt zich niet alleen op producten, maar verdiept zich ook in de wetenschappelijke en technische kennis van schoonheidsbehandelingen. De schoonheidsbehandelingen zijn uniek en prikkelen de zintuigen. Ze zijn wetenschappelijk en technisch onderbouwd, maar ze zijn bovenal gericht op de wensen van de consument.

De zintuiglijke behandelingen zijn een ware weldaad voor lichaam en geest. Voor elke behoefte heeft Matis een gerichte Expert Treatment ontwikkeld.

Vind een Matis verkooppunt

Heeft u interesse om met het het merk Matis te gaan werken en wenst u meer informatie te ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u geheel vrijblijvend een informatiepakket kunnen toesturen.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Voor consumenten

Heeft u als consument vragen over het merk Matis of wenst u specifieke informatie over een product of het gebruik hiervan? Dan verwijzen wij u graag door naar een Matis verkooppunt bij u in de buurt. Deze Matis beautyexperts kunnen uw vragen beantwoorden, u een persoonlijk advies geven en u kennis laten maken met de producten.