BLIJF OP DE HOOGTE:

www.marbert.com

Marbert biedt al meer dan 75 jaar uitstekende huidverzorging. Het wordt tot één van de meest toonaangevende merken in Europa gerekend en alle producten van Marbert worden in Duitsland gefabriceerd.

Omdat schoonheid vertrouwen geeft

De producten van Marbert zijn aantoonbaar werkzaam en hebben een perfecte prijs/kwaliteitverhouding. De technische knowhow, tientallen jaren ervaring en unieke kennis over de bijzondere eigenschappen van de huid staan steeds op de voorgrond en stellen daarmee de schoonheid ervan in het middelpunt.

Marbert ontwikkelt continu gepatenteerde innovaties op het gebied van huidverzorging die optimaal zijn afgestemd op de huidbehoeften, dermatologisch getest zijn en perfect worden verdragen door de huid. Zo kan Marbert mensen van elke generatie nog meer schoonheid bieden. Gisteren, vandaag en morgen.

Marbert biedt een compleet assortiment aan producten voor het gezicht, het lichaam en speciaal ontwikkelde producten voor de mannenhuid.

voor elk huidtype, voor elke huidconditie een oplossing.

De producten van Marbert zijn kwalitatief hoogwaardig en zijn wetenschappelijk en dermatologisch getest. De producten hebben een goede huidverdraagzaamheid en hebben een perfecte prijs/kwaliteitverhouding.

Marbert heeft een compleet assortiment aan producten voor het gezicht zoals reiniging, serums, dag- en nachtcrèmes en oogcontour verzorging. Daarnaast biedt Marbert een compleet assortiment aan heerlijke producten voor het lichaam.

 

Naast het basisassortiment heeft Marbert regelmatig leuke acties en cadeausets die inspelen op de actualiteit.

Prachtige cadeausets

Tijdens speciale dagen zoals kerst, moederdag en vaderdag heeft Marbert regelmatig prachtige cadeausets. Leuk om te geven maar ook leuk om te krijgen. Daarnaast heeft Marbert diverse productacties om het merk onder de aandacht te brengen en verkopen te stimuleren.

Vind een Marbert verkooppunt

Bent u een professional en heeft u interesse om in uw winkel met het degelijke merk Marbert te gaan werken? En wenst u meer informatie te ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in, zodat wij u geheel vrijblijvend een informatiepakket kunnen toesturen.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Voor consumenten

Heeft u als consument vragen over het merk Marbert of wenst u specifieke informatie over een product of het gebruik hiervan? Dan verwijzen wij u graag door naar een Marbert verkooppunt bij u in de buurt. Deze Marbert experts kunnen uw vragen beantwoorden, u een persoonlijk advies geven en u kennis laten maken met de producten.