BLIJF OP DE HOOGTE:

INSTA SOPHIA

M2 BEAUTÉ is de specialist op het gebied van high-end wimper- en wenkbrauwserums.

Het luxe beauty merk richt zich op het ontwikkelen van innovatieve cosmetische producten om de natuurlijke schoonheid te maximaliseren én te optimaliseren.

De resultaten van ultramoderne onderzoekstechnologieën bieden M2 BEAUTÉ de basis voor de ontwikkeling van revolutionaire nieuwe ingrediënten voor cosmetische producten die bijdragen tot een optimale en vooral natuurlijke schoonheid.

Vandaag de dag is M2 BEAUTÉ vertegenwoordigd in meer dan 40 landen over de hele wereld en blijft het met passie en visionaire flair trouw aan zijn missie:
M2 BEAUTÉ – NATURAL BEAUTY FOR NOW.

Het cosmeticagamma van M2 BEAUTÉ voegt de finishing touch toe aan de dagelijkse beauty routine en helpt de schoonheid zichtbaar te verbeteren, ongeacht leeftijd en geslacht. Alle producten van M2 BEAUTÉ zijn in goed onderbouwde studies getest op hun doeltreffend- en huidvriendelijkheid en voldoen aan alle dermatologische eisen van de Europese cosmeticarichtlijnen. De producten zijn door het onafhankelijke onderzoeksinstituut DERMATEST als “zeer goed” beoordeeld en hebben bewezen vrij te zijn van hormonen, parabenen en synthetische kleurstoffen. Bij de productie worden geen dierproeven uitgevoerd. Onderstaand het overzicht van het assortiment van M2 BEAUTÉ:

  • EYELASH ACTIVATING SERUM
  • EYEBROW RENEWING SERUM
  • EYEBROW ENHANCER BLOND/BROWN
  • EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX

Indrukwekkende producten voor veeleisende klanten. Ook jij kan hiervan profiteren – door partner te worden van M2 BEAUTÉ. Ontdek de zeer winstgevende mogelijkheden als je een partnerschap met ons aangaat en M2 BEAUTÉ producten in jouw cosmetisch instituut, parfumerie of wellnessfaciliteit opneemt. Wij ondersteunen je graag met een scala aan informatiemateriaal, marketingtools en displays die zijn ontworpen om maximale aandacht te vestigen op jouw verkooppunt.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.