BLIJF OP DE HOOGTE:

www.lipcote.nl

Met Lipcote blijft lipstick de gehele dag perfect en vlekkeloos op de lippen. Het is hét geheim van een blijvend mooie lipstick.

Lipcote: de originele Lipstick Sealer

Een prachtige glamour look begint met een mooie lipstick. Met Lipcote ben je verzekerd van een langhoudende lipstick zonder dat de lipstick vlekt of vervaagt.

Wat de plannen ook zijn, wat de gelegenheid ook is: een feestje, een afspraakje, de dagelijkse look of een avondje uit. De lipstick blijft de gehele dag door perfect zitten dankzij Lipcote.

Een waar schoonheidsgeheim. De transparante, snel drogende Lipcote heeft een speciale formule die elke kleur van lipstick perfect beschermt tegen vegen en zorgt voor een vlekkeloos resultaat.

Lipstick die eeuwig blijft zitten

Bereik direct een glamorous effect met slechts één beweging.  Lipcote is een uniek schoonheidsproduct, samengesteld uit natuurlijke harsen, alcohol en een vleugje parfum. Lipcote is een transparante, snel drogende sealer. De unieke samenstelling perfectioneert en beschermt iedere lipkleur tegen vlekken, uitvegen en vervagen, voor een perfecte finish.

Lipcote heeft regelmatig originele en unieke promotionele acties, zoals de 'Share your kisses actie'.

Share your kisses actie

Met de ‘Share your kisses actie’ kon iedereen een kus delen. Lipcote verspreidde via de Lipcote verkooppunten postcards met drie verleidelijke Lip stickers. Consumenten konden een originele foto uploaden op de website van Lipcote of op Facebook met de lip stickers en maakten vervolgens kans op een prachtig beautypakket. Kortom een originele actie om Lipcote onder de aandacht te brengen bij het grote publiek.

Vind een Lipcote verkooppunt

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.