BLIJF OP DE HOOGTE:

WWW.JEANDARCEL.NL

Jean D'Arcel is uitermate geschikt voor de verzorging van de huid. Bij gebruik van de juiste producten houdt het de huid in goede conditie en biedt perfecte verzorging.

VOOR IEDEREEN EN ELKE DAG

Professionele cosmetica en make-up voor iedereen en elke dag.

De producten van Jean D’Arcel worden vooral verkocht in professionele schoonheidssalons, maar zijn via de webshop ook binnen jouw bereik. Op deze site laten wij je kennismaken met dit geweldige cosmeticamerk. Je kunt hier alles lezen over de brede verzameling van de modernste producten en behandelingen die op de markt verkrijgbaar zijn. Als je een product wilt proberen, dan kan je dat bestellen in de webshop en wij adviseren je om even langs een van de vele Jean D’Arcel schoonheidssalons te gaan voor aanvullend advies en een behandeling.

Jean D’Arcel is een van de beste cosmeticamerken voor professionele schoonheidssalons en consumenten. Alle producten zijn op biologische basis en zijn volledig dierproefvrij ontwikkeld.

DE HUIDVERZORGING VOOR ECHTE HUIDVERBETERING

Professionele verzorging voor jouw stralende huid met Jean D’Arcel, ervaar het zelf! Dat is eigenlijk de beste samenvatting voor de cosmetica van Jean D’Arcel welke hoogwaardig is samengesteld voor het beste resultaat. Je kunt kiezen uit producten voor ieder huidtype en in elke prijsklasse. Bij gebruik van de bij jouw huid passende producten krijgt ze de juiste verzorging en blijft ze in goede conditie. De producten van Jean D’Arcel zijn waar nodig voor specifieke doeleinden voorzien van hoge concentraties met werkzame stoffen.

Maak kennis met wellness in een van de Jean D’Arcel centra met:
• Ayurveda
• Methode Pinda Sveda
• Reve de Cacao
• Baobab massage

SALONBEHANDELINGEN

Het gaat om behandelingen die gericht zijn op specifieke doelen, zoals:
• weer in balans brengen van de droge, gevoelige, couperose, gemengde, vette en/of verontreinigde huid
• wegnemen van vitamine, vocht, vet of mineralentekorten in de huid
• voorkomen en wegnemen van huidverouderingsverschijnselen (anti-aging)
• speciale trendbehandelingen

Heeft u interesse om met het merk Jean d'Arcel te gaan werken en wenst u meer informatie te ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u geheel vrijblijvend een informatiepakket kunnen toesturen.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Heeft u als consument vragen over het merk Jean d’Arcel of wenst u specifieke informatie over een product of het gebruik hiervan? Dan verwijzen wij u graag door naar een Jean d’Arcel verkooppunt bij u in de buurt. Deze Jean d’Arcel beautyexperts kunnen uw vragen beantwoorden, u een persoonlijk advies geven en u kennis laten maken met de producten.