BLIJF OP DE HOOGTE:

De nieuwe aanwinst bij Care Cosmetics.

GUINOT

Het merk staat sterk door de filosofie dat 90% van de innovaties gericht zijn op het naar een hoger level tillen van schoonheidsbehandelingen. Niet alleen in verdienmodellen, maar vooral in het profileren van hoogstaande treatments met bijpassende salonprotocollen die tot in de puntjes zijn uitgewerkt. We durven rustig te stellen dat in de Guinot wereld alles erop gericht is de schoonheidsspecialist 100% centraal te stellen. Een filosofie die oprichter Mondin vanaf het begin hanteerde en die nog steeds succesvol is. Het paradepaardje van Guinot is het Hydradermie-apparaat. Door dubbele ionisatie en thermiek, worden ingrediënten in de huid gesluisd. De moleculaire en cellulaire activiteit krijgen hierdoor een energieboost en gaan zich als jonge cellen gedragen met als resultaat huidverjonging. Het apparaat biedt daarnaast mogelijkheden als spieractivatie. Een echte work out voor de huid, want er is direct een sterk liftend effect te zien.

Hét nummer één salonmerk in Frankrijk

Dit luxemerk biedt een uitgebreide range aan producten die zorgt voor het behoud van een jeugdige en perfect gezonde uitstraling van de huid. Dit wordt bereikt door het gebruik van high-tech formules met hoog gekwalificeerde standaarden. De kracht van de producten ligt in het hebben van een simpele, maar perfect gepersonaliseerde en effectieve basisverzorgingsroutine: crème, serum en masker.

Guinot is sinds jaar en dag het grootste en meest uitgebreide skincare merk van Frankrijk.

Ionisatie, vitalisatie & lifting: de sterbehandeling

Guinot biedt al ruim 35 jaar exclusieve apparatieve en manuele behandelmethodes, uitgevoerd door opgeleide en gekwalificeerde beauty professionals.

De Hydradermie-behandeling is het paradepaardje van Guinot. Het begon allemaal in een luxe schoonheidssalon van het Hotel George V in Parijs. Niet alleen bewoners van Parijs, maar ook VIP’s uit de hele wereld, roemden deze behandeling. Anno 2021 blinkt deze sterbehandeling – waarbij op het huidtype gekozen gelserums door middel van ionisatie worden ingesluisd met het Hydradermie apparaat – nog steeds uit in resultaat!

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.