BLIJF OP DE HOOGTE:

Een gezonde huid is sinds 1960 de missie van Dr. Spiller. De producten worden ontwikkelt met krachtige pure ingrediënten uit de natuur die de best mogelijke resultaten opleveren.

Healthy skin is our mission

Het uitgebreide assortiment biedt voor iedere huidbehoefte een gepaste oplossing. Bijzonder aan Dr. Spiller is het brede assortiment aan verkoop- én professionele producten voor in het instituut. Dit biedt veel kansen en mogelijkheden voor elke beauty professional.

 

Waarom onze klanten kiezen voor Dr. Spiller:

  • Uitgebreid assortiment
  • Maakt gebruik van zuiver bronwater en natuurlijke bronnen
  • Merkbaar resultaat
  • Made in Germany
  • Uniek HYTEC-emulsiesysteem
  • Duurzame eco-vriendelijke productie

HYTEC-emulsiesysteem

Dr. Spiller is een van de weinige cosmeticamerken waarbij de crèmes voornamelijk een basis van water in olie zijn.  De hoge concentraties natuurlijke grondstoffen, geuren en zachte conserveringen, maken dat de crèmes zeer verdraagzaam zijn en beter worden opgenomen door de huid.

Uitgebreid aanbod

Dr. Spiller ontwikkelt zeer effectieve innovaties en oplossingen voor thuis en in de salon. Zo heeft het merk ruime keuze aan salonproducten. Van bijna alle verkoopproducten zijn er salonproducten, die speciaal gebruikt worden in de behandelruimte. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden. Wij sturen u graag een vrijblijvend proefpakket op!

Heeft u interesse om met het het merk Dr. Spiller te gaan werken en wenst u meer informatie te ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u geheel vrijblijvend een informatiepakket kunnen toesturen.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.