BLIJF OP DE HOOGTE:

Dr. MASSING LongLashes activeert de natuurlijke groei van de wimpers, zodat ze zichtbaar LANGER, VOLLER en STERKER worden bij dagelijks gebruik gedurende 4 tot 6 weken.

Voor natuurlijke langere en dikkere wimpers en wenkbrauwen

De combinatie van het actieve ingrediënt Isopropyl Cloprostenate (Prostaglandine) en vijf innovatieve werkzame bestandsdelen revitaliseert en stimuleert de wimperwortels, verlengt tegelijkertijd de groeifase en gaat het uitvallen van de wimperhaartjes tegen.

Het eindresultaat

Zichtbaar langere, vollere en sterkere wimpers. Het hoogwaardige hyaluronzuur zorgt voor hydratatie zodat de wimpers er soepel en verzorgd uitzien. Opgenomen biotine versterkt het wimperhaar en voorkomt ongewenst  afbreken.

LongLashes is dermatologisch getest en bevat uitsluitend ingrediënten met bewezen effectiviteit. Voor de gevoelige ogen, adviseren wij het gebruik van ons wimpergroeiserum Longlashes Sensitive.

Wat is het verschil?

Dr. Massing wimperserum

  • Inhoud 3 ml
  • Inhoud voldoende voor 3-5 maanden

Het actieve ingrediënt prostaglandine in Dr. MASSING LongLashes wimperserum zorgt ervoor dat de haarwortel wordt gestimuleerd, verlengt de groeifase en gaat het uitvallen van de haartjes tegen.

 

Dr. Massing wimperserum sensitive

  • Inhoud 6 ml
  • Inhoud voldoende voor 3-5 maanden

Het actieve ingrediënt van de sensitive Dr. MASSING Longlashes wimperserum is Myristoyl pentapeptide 17. Dit innovatieve natuurlijke multi-eiwitcomplex stimuleert de haarwortels, verlengt de groeifase (anagene) en vertraagt het uitvallen van de wimperhaartjes.

Het eindresultaat zijn zichtbaar langere, vollere en sterkere wimpers. Het hoogwaardige hyaluronzuur zorgt voor hydratatie zodat de wimpers er soepel en verzorgd uitzien. Opgenomen biotine versterkt het wimperhaar en voorkomt ongewenst afbreken.

Gebruiksaanwijzing

1. Reinig voor gebruik de ogen met een milde reinigingen droog de oog zone.
2. Breng de vloeistof aan op de wimperrand. Strijk de penseel 5 tot 6 keer langs de rand af voor het aanbrengen, deze hoeveelheid is voldoende voor beide wimperranden.
3. Wacht tot het vloeistof volledig is opgenomen/droog is. Niet in de ogen wrijven.

• DR. MASSING LongLashes alleen op een droge huid aanbrengen.
• Gebruik het serum eenmaal per dag, bij voorkeur ‘s avonds.
• De eerste resultaten zijn zichtbaar na 6-8 weken. Wanneer de gewenste wimperlengte is bereikt, kunt u het serum 2-3 keer per week aanbrengen om het effect te behouden.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.