BLIJF OP DE HOOGTE:

www.dermaprime.nl

DermaPrime, The Promise of Beauty.....

Vanaf de oprichting van het merk in 1984 is DermaPrime het merk voor salons die gaan voor betaalbare kwaliteit. De professionele huidverzorgingslijn vindt haar weg naar ruim 10.000 schoonheidssalons wereldwijd. Zwitserse roots garanderen hoogstaande werkstoffen, optimale resultaten en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. DermaPrime is het merk voor elke schoonheidsspecialist die een brede doelgroep aanspreekt en snel en veilig optimale resultaten beoogt.

 

DE PERFECTE OPLOSSING VOOR IEDER HUIDTYPE
De compacte range huidverzorging- en huidverbeteringsproducten van DermaPrime zijn perfect op elkaar afgestemd waardoor voor ieder huidtype of huidwijking het ideale verzorgingsplan kan worden opgesteld.

DermaPrime bestaat o.a. uit de volgende lijnen:
Sensible voor de gevoelige huid
Balance voor de normaal gecombineerde huid
Purifiante voor de vettere, of onrustige huid
Intensive voor de rijpere, trofische huid
AQU’extreme voor de gedehydreerde huid (gedehydrateerde)
Vitalit’e ideaal tijdens bijvoorbeeld het wisselen van seizoenen
Cell+ matrixyl Huidverbetering

PYTOCOSMETICA
DermaPrime is gebaseerd op de Phytocosmetica waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van natuurlijke en lokale ingrediënten uit de Alpen en het Middellandse zeegebied. Zo maken wij onder andere effectief gebruik van het gletsjerwater uit de Alpen en biologisch geteeld Edelweiss.

NATUURLIJKE VERZORGING
DermaPrime is vrij van parabenen, vegetarisch en voor een groot gedeelte veganistisch. DermaPrime maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke en duurzame plantextracten en essentiële oliën. Alle verpakkingen zijn recyclebaar en DermaPrime maakt gebruik van herbruikbaar karton voor haar verpakkingen.

IDEALE COMBINATIE VAN PHYTOCOSMETICA EN ZWITSERSE KNOW HOW
In ons “ Centre de Biocosmetique” gelegen aan de oevers van het meer van Genève werkt een team van specialisten continu aan de ontwikkeling van nieuwe producten waarbij eeuwenoude plantenkennis gecombineerd wordt met de meest vooruitstrevende Zwitserse cosmetische kennis. En dat al meer dan 50 jaar!

 

Dankzij de compacte lijn producten kunt u door het uitgekiend combineren van de producten de huidconditie op verschillende wijzen behandelen en verbeteren. De unieke samenstelling garandeert een effectief resultaat zonder dat er irritaties optreden. Tijdens de kosteloze producttrainingen laten wij u graag kennismaken met alle mogelijkheden die DermaPrime biedt.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.