BLIJF OP DE HOOGTE:

Volg Depilève op INSTAGRAM

LICHAAMSHAAR... een vervelend overblijfsel van de evolutie. Een smooth, sexy en haarvrij lichaam, dat willen we! Met Depilève bereik je een smooth waxresultaat zonder huidirritatie. Haartjes blijven tot wel 3 (!) weken weg, afhankelijk van de haargroei. Depilève is hét waxmerk dat als wereldmarktleider in meer dan 90 landen bij salons en waxstudio’s op de kaart staat. En wist je dat Depilève letterlijk staat voor pijnloze (lève) epilatie (depi)?

WIST U DAT DEPILÈVE...

50% VOORDELIGER IS DAN ANDERE WAXMERKEN?

FILMWAX ALLEEN AAN DE HAARTJES HECHT EN NIET AAN DE HUID?

… UNIEK IS DOOR CERAZYME, DE PERFECTE COMBINATIE VAN PIJNLOOS WAXEN EN HUIDVERJONGING IN ÉÉN?

… CERAZYME IN APRIL 2019 BEKROOND IS MET EEN ‘PROFESSIONAL PRODUCT OF THE YEAR’ AWARD’?

Het kwalitatieve, ruime assortiment van Depilève bevat film-, strip- en traditionelewaxproducten. Daarnaast biedt het merk verschillende voor- en naverzorgingsproducten, spatels en andere waxbenodigdheden. Tevens producten op het gebied van haargroeiremming en het voorkomen van ingegroeide haartjes, zowel voor in de cabine als thuisgebruik.

Download het behandelprotocol
Download de tips & tricks voor het beste resultaat
Download de prijslijst

Depilève is een professioneel waxmerk waar schoonheids- en waxpspecialisten mee werken in het instituut. Verschillende protocollen en technieken moeten worden aangeleerd om het perfecte resulaat te behalen. Care Cosmetics biedt hier verschillende trainingen voor aan.

Depilève trainingen

Depilève smooth face & body + young face & body: Tijdens deze training wordt u meegenomen in de wereld van Depilève. De focus ligt op alle pre & after waxing producten voor het gelaat en het lichaam. Er zal worden ingegaan op de unieke technieken en eigenschappen van de stripwax, filmwax en de Cerazyme wax in combinatie met huidverjonging. In de praktijk worden de waxbehandelingen naar keuze uitgevoerd.

Datum: Barendrecht: Donderdag 1 augustus of Maandag 16 december

 

Depilève smooth intimate & delicate: Tijdens deze specialiteiten training gaan we in op de intimate + delicate zones. De technieken staan centraal en de focus ligt voornamelijk op de praktijk van de bikinilijn, brazilian triangle, brazilian ticket, hollywood en de oksels. In de praktijk worden de waxbehandelingen naar keuze uitgevoerd.

Datum: Barendrecht: Donderdag 21 november 

 

Trainingen zijn GRATIS voor bestaande Depilève waxspecialisten, of bij aankoop van een starterskit. Aanmelden voor (één van de) trainingen? Stuur een e-mail naar trainingen@carecosmetics.nl

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.