BLIJF OP DE HOOGTE:

www.darphin.com

Darphin staat voor kwaliteit: van de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten tot de ambachtelijke vaardigheden die nodig zijn voor het creëren van buitengewone zintuiglijke formules en verfijnde
behandelingen.

Darphin Filosofie

De filosofie van Darphin is ontworpen en bedacht door Pierre Darphin. Hij opende in 1958 zijn eigen beauty instituut in Parijs. Daar ontwikkelde hij een uitgebreid huidverzorgingsprogamma gewijd aan huidverbetering gecombineerd met gevoel van welzijn.

‘De schoonheid van een vrouw wordt niet alleen bepaald door hoe ze eruit ziet maar ook door hoe ze zich voelt.’ Op deze filosofie is het Darphin concept gebouwd.

Darphin is een merk dat zich richt op het selecteren en testen van de fijnste actieve ingrediënten, het wetenschappelijk combineren van ingrediënten en het ontwikkelen van heerlijk geurende en verwennende texturen.

De producten van Darphin zijn exclusief en het drie stappenplan zorgt voor perfectie op het gebied van huidverzorging.

Drie stappenplan

Met het drie stappenplan is er voor elk huidtype en huidconditie een specifieke oplossing. Dit drie stappenplan bestaat uit:

  • Serum om het specifieke huidprobleem aan te pakken.
  • Aromatische Olie om de huid ‘s nacht te helpen te herstellen en afvalstoffen af te voeren
  • Crème om de huid te beschermen en te voeden.

Dit drie stappenplan van Darphin is uniek omdat elk protocol kan worden aangepast voor elk individu, met gerichte behoeftes, ongeacht het huidtype. De crèmes, serums en oliën zijn onderling te combineren om 1001 recepten te creëren.

 

Iedere Darphin formule prikkelt de zintuigen met een reeks van kleuren, geuren en zintuiglijke sensaties om een exclusief moment van ontspanning te bezorgen. De ingrediënten helpen de vitaliteit van de huid te versterken.

Persoonlijke diagnose

De 100% manuele massages van Darphin zijn gericht op aromatherapie. Het gebruik van de heerlijke aromatische oliën geven een compleet gevoel van well-being.

De Deep-massage is ontwikkeld door Pierre Darphin, deze massage stimuleert de gezichtsspieren en de bloedcirculatie. Door gebruik van het gehele oppervlak van de handen worden de gezichtscontouren, hals, decolleté en schouders omhuld.

Bij de Phytodrainage worden golvende bewegingen gebruikt om de lymfecirculatie te stimuleren. De lymfecirculatie wordt verhoogd, de huid krijgt meer zuurstof en onzuiverheden worden geëlimineerd. De huid zit er weer stralend uit.

Vind een Darphin verkooppunt

Heeft u interesse om met het merk Darphin te gaan werken en wenst u meer informatie te ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u geheel vrijblijvend een informatiepakket kunnen toesturen.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Heeft u als consument vragen over het merk Darphin of wenst u specifieke informatie over een product of het gebruik hiervan? Dan verwijzen wij u graag door naar een Darphin verkooppunt bij u in de buurt. Deze Darphin beautyexperts kunnen uw vragen beantwoorden, u een persoonlijk advies geven en u kennis laten maken met de producten.