BLIJF OP DE HOOGTE:

Het merk ANNEMARIE BÖRLIND kenmerkt zich door een pioniersgeest van wetenschappelijk onderzoek, een hoge levensstandaard en een verantwoord gebruik van de natuur. ANNEMARIE BÖRLIND Natural Beauty staat voor aantoonbaar effectieve, natuurlijke cosmetica. Innovatief en duurzaam ontwikkeld uit unieke grondstoffen.

GREEN GLAMOUR

Bij ANNEMARIE BÖRLIND gaan toekomstgerichte, effectieve natuurlijke cosmetica hand in hand met respect voor mens en natuur. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1959 van het bedrijf is onderzoek, sociale betrokkenheid en een zorgvuldig gebruik van natuurlijke hulpbronnen kenmerkend. Met ANNEMARIE BÖRLIND ervaart u het effect van progressieve, natuurlijke cosmetica. Ontwikkeld en geproduceerd in het Zwarte Woud.

ANNEMARIE BÖRLIND biedt systeemverzorgingsseries aan voor het gezicht, lichaam, make-up, haar en heeft ook een veganistische lijn. De aanvullende verzorgingsproducten hebben een grote effectiviteit die de systeemverzorgingsseries optimaal aanvullen. Dit merk biedt producten aan voor zowel de salon als het retailkanaal.

VERZORGINGSSERIES

SYSTEEMVERZORGINGSSERIES
Perfect op elkaar afgestemde producten en ingrediënten die elkaar in hun werking versterken. Elk systeem bestaat uit vijf verzorgingsstappen:
1 reinigen
2 verstevigen
3 beschermen voor overdag
4 beschermen voor de nacht
5 oogverzorging

 

MET PLANTENEXTRACTEN UIT DE BIOLOGISCHE LANDBOUW (kbA)

ANNEMARIE BÖRLIND bewijst met zeer effectieve ingrediënten dat natuur en innovatie niet met elkaar in tegenspraak zijn, maar de optimale basis vormen voor moderne, effectieve natuurlijke cosmetica. De grondstoffen zijn zoveel mogelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt (kbA) of van wilde verzamelingen. Deze hoogwaardige grondstoffen worden vervolgens in de hoofdvestiging in het Zwarte Woud tot innovatieve producten verwerkt.

EIGEN DIEP BRONWATER

ANNEMARIE BÖRLIND onttrekt eigen, origineel en zeer zacht bronwater uit het Zwarte Woud. Uit een diepte van meer dan 160 meter. In tegenstelling tot leidingwater is het water vrij van vervuiling, chloor en andere chemicaliën. Dit van nature zuivere bronwater is de optimale basis voor de verzorgingsproducten.

BEWEZEN DOELTREFFENDHEID

Bij ANNEMARIE BÖRLIND vindt continue onderzoek plaats naar nieuwe, actieve ingrediënten uit de natuur. Deze interactie van innovatief onderzoek en waardering voor de natuur resulteert in natuurlijke cosmetische producten waarvan de effectiviteit en compatibiliteit wetenschappelijk is bevestigd door onafhankelijke testinstituten. Bovendien zijn de producten al meer dan 40 keer door Stiftung Warentest en Öko-Test onderscheiden met het keurmerk “zeer goed”.

ZONDER DIERLIJKE EXTRACTEN

Vanaf het begin heeft ANNEMARIE BÖRLIND het gebruik van extracten van dode dieren in cosmetica afgewezen. De producten zijn vegetarisch en er zijn ook veganistische producten. In uitzonderlijke gevallen zijn natuurlijke stoffen zoals bijenwas toegepast, omdat ze bijzondere eigenschappen hebben en niet anders verkrijgbaar zijn.

AANVULLENDE VERZORGINGSSERIES
Innovatieve en hoogwerkzame natuurcosmetica als aanvulling op de dagelijkse systeemverzorging of voor doelgericht gebruik.

Vandaag de dag moet het niet langer een luxe zijn om jezelf te verwennen met een behandeling. Tijd voor jezelf is belangrijk voor het welzijn en de schoonheid van het lichaam en de geest.

PIONIER OP HET GEBIED VAN NATUURCOSMETICA

Annemarie Börlind biedt uitzonderlijke salon behandelingen voor het gezicht en het lichaam. De producten zijn aangepast aan de conditie van elk huidtype en biedt een optimale werkzaamheid. De rijke en waardevolle plantaardige oliën, zachte massageproducten en sterk geconcentreerde maskers bieden het ultieme gevoel van welzijn.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Heeft u als consument vragen over het merk Annemarie Börlind of wenst u specifieke informatie over een product of het gebruik hiervan? Dan verwijzen wij u graag door naar een Annemarie Börlind verkooppunt bij u in de buurt. Deze Annemarie Börlind beautyexperts kunnen uw vragen beantwoorden, u een persoonlijk advies geven en u kennis laten maken met de producten.