BLIJF OP DE HOOGTE:

Annemarie Börlind is een Duits natuurcosmeticamerk. Dit merk staat voor aantoonbaar werkzame natuurcosmetica dat door innovatief en duurzaam handelen uit unieke grondstoffen wordt ontwikkeld.

GREEN GLAMOUR

Annemarie Börlind profileert zich als een merk met een wetenschappelijke pioniersgeest, innovatieve onderzoeken en high tech uit de natuur. “Wat ik niet kan eten, breng ik niet op mijn huid” is een kreet van oprichtster Annemarie Lindner die vandaag de dag nog steeds wordt nageleefd. Toen het merk werd opgericht in 1955 was Annemarie Lindner al overtuigd van de werkzaamheid van de natuurlijke stoffen.

Annemarie Börlind biedt systeemverzorgingsseries aan voor het gezicht, lichaam, make-up, haar en heeft ook een veganistische lijn. De aanvullende verzorgingsproducten hebben een grote effectiviteit die de systeemverzorgingsseries optimaal aanvullen. Dit merk biedt producten aan voor zowel de salon als het retailkanaal. De producten worden uit eigen natuurgrondstoffen ontwikkeld en geproduceerd vanuit het Zwarte Woud.

VERZORGINGSSERIES

SYSTEEMVERZORGINGSSERIES
Perfect op elkaar afgestemde producten en ingrediënten die elkaar in hun werking versterken. Elk systeem bestaat uit vijf verzorgingsstappen:
1 reinigen
2 verstevigen
3 beschermen voor overdag
4 beschermen voor de nacht
5 oogverzorging

 

AANVULLENDE VERZORGINGSSERIES
Innovatieve en hoogwerkzame natuurcosmetica als aanvulling op de dagelijkse systeemverzorging of voor doelgericht gebruik.

Vandaag de dag moet het niet langer een luxe zijn om jezelf te verwennen met een behandeling. Tijd voor jezelf is belangrijk voor het welzijn en de schoonheid van het lichaam en de geest.

PIONIER OP HET GEBIED VAN NATUURCOSMETICA

Annemarie Börlind biedt uitzonderlijke salon behandelingen voor het gezicht en het lichaam. De producten zijn aangepast aan de conditie van elk huidtype en biedt een optimale werkzaamheid. De rijke en waardevolle plantaardige oliën, zachte massageproducten en sterk geconcentreerde maskers bieden het ultieme gevoel van welzijn.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Heeft u als consument vragen over het merk Annemarie Börlind of wenst u specifieke informatie over een product of het gebruik hiervan? Dan verwijzen wij u graag door naar een Annemarie Börlind verkooppunt bij u in de buurt. Deze Annemarie Börlind beautyexperts kunnen uw vragen beantwoorden, u een persoonlijk advies geven en u kennis laten maken met de producten.