BLIJF OP DE HOOGTE:

WWW.AHAVA.COM

AHAVA is onherroepelijk de beauty expert op het gebied van Dode Zee mineralen.

Actieve Dode Zee mineralen

AHAVA is gebaseerd op de grootste natuurlijke spa ter wereld: de Dode Zee. Dit wonderlijke gebied staat bekend om de unieke heilzame werking voor de huid. De Dode Zee bevat 10x meer mineralen dan elke zee op aarde. Alle producten bevatten het gepatenteerde Osmoter™. Dit gebalanceerde concentraat van Dode Zee mineralen bevat de hoogste concentratie aan mineralen zoals kalium, calcium en magnesium. Deze mineralen stimuleren de essentiële huidfuncties waardoor de vitaliteit van de huid hersteld wordt en de natuurlijke capaciteit om vocht te binden wordt vergroot.

AHAVA is een trendsetter op het gebied van dode zee mineralen. AHAVA is erg innovatief op het gebied van huidverzorging die voor zowel mannen als vrouwen te verkrijgen is.

Bijzonder Huidvriendelijke Formule

AHAVA is huidverzorging op basis van Dode Zee mineralen. De natuurlijke producten zijn ontwikkeld op basis van Dode Zee modder, Dode Zee zout, Dode Zee water en Dode Zee planten. De heilzame werking van de Dode Zee heeft een zeer effectieve, positieve werkzaamheid ter behandeling van huidaandoeningen en tekenen van huidveroudering. Dankzij bijzonder hoge concentratie Dode Zee mineralen, worden de vitale huidfuncties ondersteund voor een stralende, gezonde, jeugdige huid. AHAVA producten zijn allen vrij van parabenen, minerale oliën, sulfaten, synthetische geurstoffen, agressieve ingrediënten. De producten worden geproduceerd zonder het uitvoeren van dierproeven en op een milieuvriendelijke en duurzame wijze.

AHAVA, Hebreeuws voor liefde, werd opgericht in 1988 uit fascinatie voor de Dode Zee.

De kracht van AHAVA

Het grootste natuurlijke kuuroord ter wereld is de (inspiratie)bron van de AHAVA huidverzorgingsproducten op basis van Dode Zee mineralen. Sindsdien is dit merk uitgegroeid tot dé onmiskenbare expert inzake Dode Zee mineralen.

De kracht achter het volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.

Heeft u interesse om met het het merk AHAVA te gaan werken en wenst u meer informatie te ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u geheel vrijblijvend een informatiepakket kunnen toesturen.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Heeft u als consument vragen over het merk AHAVA of wenst u specifieke informatie over een product of het gebruik hiervan? Dan verwijzen wij u graag door naar een AHAVA verkooppunt bij u in de buurt. Deze AHAVA beautyexperts kunnen uw vragen beantwoorden, u een persoonlijk advies geven en u kennis laten maken met de producten.