BLIJF OP DE HOOGTE:

Al meer dan een eeuw is Académie Beauté actief in de cosmeticabranche waardoor ze erg veel ervaring hebben. De ziel van het merk wordt van generatie op generatie doorgegeven.

Waar is het allemaal begonnen?

In 1890 richtte Dr. Alexandre Lamotte het merk op. De bekende “Princesse des Crèmes”, “Princesse des Poudres” en “Rubis Pompadour” hebben sinds de oprichting de wereld veroverd. Na de oprichting van de eerste salons in de luxe wijken van Parijs nam in 1926 George Gay, de spirituele zoon van Lamotte, het bedrijf over en sinds die tijd is het bedrijf generatie op generatie doorgegeven. Gay richtte in 1928 de eerste esthetische school op om schoonheidsspecialistes te leren hoe zij huidanalyses moesten maken en de juiste producten voor moesten schrijven. In 1936 voegen zij voor het eerst collageen toe aan de producten en leggen dit vast in een wereldwijd patent. Na die tijd volgen er vele opzienbarende producten en breiden zij hun netwerk uit over Europa

Achter de doeltreffendheid en de liefde voor onze huidverzorgingsproducten, gaat lang wetenschappelijk onderzoek en unieke know-how schuil. Met meer dan 120 jaar ervaring in dienst van beauty, is de filosofie van ons labo altijd hetzelfde geweest: “Wij bieden u de allerbeste beauty producten”.

Wetenschappelijk proces

Onze prioriteit is de kwaliteit en de doeltreffendheid van onze producten.
Dankzij een uitgebreid wetenschappelijk proces (bacteriologisch, stabiliteit, huid- en oogtolerantie, comptabiliteitstesten) wordt elk product getest voor, tijdens en na de ontwikkeling.
De optimale doeltreffendheid en tolerantie wordt bewezen door de resultaten.

De oprichter van Académie Scientifique de Beauté was een wetenschappelijk visionair. Hij was steeds op zoek naar cosmetische doeltreffende producten. Hij ontwikkelde een professionele esthetische diagnose-methode die de link legt naar de medische diagnose. Deze unieke aanpak in huidverzorging van Académie Scientifique de Beauté is gebaseerd op resultaat.

Behandelingsmethode

Allereerst wordt er een diagnose gesteld:

Een complete en vernieuwende schoonheidsdiagnose opgesteld door een erkende Académie-specialiste.

+

Hierna wordt er een advies gegeven:

Een advies voor producten voor thuisgebruik met hoog geconcentreerde en actieve ingrediënten waardoor een optimaal resultaat te bereiken is.

+

Programma van verschillende salonbehandelingen:

Professioneel ontwikkelde behandelingen met vooruitstrevende ingrediënten. Uitgevoerd door en in een erkend Académie-salon.

=

 

”BEREIKTE SCHOONHEIDSIDEAAL”.

Heeft u interesse om met het het merk Académie te gaan werken en wenst u meer informatie te ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u geheel vrijblijvend een informatiepakket kunnen toesturen.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.