Nieuwsberichten

12 oktober 2014

MATIS NIGHT AVANTAGE

Vandaag de dag zijn we constant op zoek naar de ideale balans tussen een hectische levensstijl en een moment van ontspanning en rust. Vrouwen willen steeds meer doen en dit gaat ten kosten van hun nachtrust. Stress en vermoeidheid eisen hun tol en de huid raakt steeds minder in staat om zichzelf te herstellen. Met als gevolg dat de huid er na het ontwaken nog steeds vermoeid uitziet. Het doel wordt om de invloeden hiervan op de huid zo min mogelijk zichtbaar te laten zijn. MATIS gaat deze onherstelbare invloeden tegen en ontwikkelde NIGHT AVANTAGE Anti-fatique in de Réponse Jeunesse lijn om het herstellende en celvernieuwende vermogen van de huid gedurende de nacht te optimaliseren.

De ontwikkeling op het gebied van nieuwe technologieën verandert radicaal en de hedendaagse samenleving vraagt om een nieuwe aanpak en visie in de strijd tegen de tijd. Slapen wordt een waar ritueel van pure well-being en helpt daardoor de kwaliteit van de diepe slaapfasen te verbeteren. Tussen middernacht en 04.00 uur is het celvernieuwingsproces het meest actief. Dit proces komt voor in een geprogrammeerde cyclus van 20-24 uur en wordt het “circadiaan ritme” genoemd. We kiezen daarom voor crèmes die het circadiaan ritme versterken voor een optimale celvernieuwing. Dat geeft tevens aan waarom dag- en nachtcrèmes ontwikkeld worden. De nacht vraagt om een verzorging die de huid stimuleert in haar celvernieuwing en haar helpt te herstellen. Terwijl de dagcrèmes ontwikkeld worden om hun beschermende eigenschappen tegen de dagelijkse agressies en om hun hydraterende eigenschappen.

Het product

Night AvantAge is een aanvullende, compenserende crème die zorg draagt voor de voordelen van een goede nachtrust. Het stimuleert de natuurlijke afweer van de huid en gaat daardoor tekenen van vermoeidheid zichtbaar tegen. Night AvantAge helpt de huid om eruit te zien alsof zij optimaal uitgerust is. Het gaat de doffe teint en vroegtijdige huidveroudering tegen. De lichtpaarse, rijke textuur geeft een cocooneffect voor een gevoel van luxe en comfort gedurende de nacht.

Om de huid te helpen om fris en uitgerust te ontwaken ontwikkelde MATIS een nieuw werkstofcomplex. Timepeptiden worden gecombineerd met het plantenextract Albizia Julibrissin (zijdeboom) en vormen het ChronoSkin Complex:

  1. Werking op de diverse tekenen van vermoeidheid. Het ChronoSkin Complex helpt de door glycatie beschadigde cellen te beschermen en te herstellen door het afvoermechanisme te versterken. De celcapaciteit en de levensduur worden behouden en de energieproductie in de cellen wordt geoptimaliseerd en versterkt.
  2. Werking op de regeneratie en celvernieuwing. Het Chronobiologische systeem wordt als het ware geherprogrammeerd. Hierdoor zijn de cellen beter in staat om het “nachtritme” te herkennen en functioneren zij beter.

Het resultaat?

De huid oogt alsof zij een betere nachtrust heeft gehad. Vermoeidheidstekenen zijn aanzienlijk verminderd en de huid ziet er fris en uitgerust uit. Dankzij een verbeterde teint ziet de huid er gezonder en jonger uit. Aanbrengen op een perfect gereinigde huid.

Meer nieuws